• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

16:11

OTIŠAO SAM ZBOG NJEGA, A NI BUFON NIJE MOGAO DA ME SKLONI SA GOLA! Bajković otkrio pozadinu odlaska iz Zvezde!

Srđan Stevanović, Reuters

Crvena zvezda

OTIŠAO SAM ZBOG NJEGA, A NI BUFON NIJE MOGAO DA ME SKLONI SA GOLA! Bajković otkrio pozadinu odlaska iz Zvezde!

Podeli vest

Nekadašnji golman Crvene zvezde Boban Bajković govorio je o svom boravku na "Marakani" i odlasku iz Ljutice Bogdana.

Bio je Boban Bajković ljubimac navijača Crbene zvezde, a u emisiji "Asovi Marakane" na zvaničnom kanalu Crvene zvezde prisetio se perioda od pre decenije.

Partizan je posle šest godina dominacije morao da prepusti trofej večitom rivalu, a tada je i Bajković napustio šampionsku ekipu.

Prepoznao je Boban momenat u kojem treba da zablista talentovani mladi reprezentativac Predrag Rajković, koji je nešto ranije stigao u klub iz Jagodine. Prisetio se popularni Bajko toga u pomenutoj emisiji!

- Kada je u pitanju priča o Zvezdi i rastanku, ja ne bih otišao. Ja sam imao ugovor na stolu. Znate kakva je situacija bila, što se kaže da Bufon dođe u tom trenutku ne bi branio pored mene. Nego je došao mladi Rajković i bio na klupi. Klub je bio u problemima. Ja sam svesno otišao, da on stane na gol. Od mene nije bilo zarade, imao sam 30 godina. I danas kad me vidi zaustavi auto, izađe da me grli i ljubi. Svestan je toga i zna da je tako bilo. Pustio sam da on brani, bio je super talenat i trebalo je klub da uzme pare. To je bio moj dug Zvezdi. Nikad se ni ja, ni neki drugi igrač, ne možemo dovoljno odužiti Zvezdi, to je jedno sveto mesto - ispričao je u emisiji Bajković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija