• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

21:51

IVANOVIĆ NAZDRAVIO POSLE RUŠENJA OLIMPIJAKOSA! Posebno je apostrofirao JEDNOG IGRAČA i objasnio ZAŠTO ZVEZDA NIJE STIGLA DO TOP 8!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

IVANOVIĆ NAZDRAVIO POSLE RUŠENJA OLIMPIJAKOSA! Posebno je apostrofirao JEDNOG IGRAČA i objasnio ZAŠTO ZVEZDA NIJE STIGLA DO TOP 8!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i drugi put u sezoni pobedili su Olimpijakos, ovoga puta 87:79 u dvorani Aleksandar Nikolić u meču 33. kola Evrolige.

Posle utakmice trener Crvene zvezde Duško Ivanović je istakao da jenjegov tim odigrao odličnih 30 minuta.

- Odličnih 30 minuta. Jako dobra utakmica, dobra energija, dobro samopozuzdanje. Neke greške, ali jako dobra utakmica. Mislim da je ovo normalno kako tim treba da igra. Ne igramo Top 8, ali imate veliki posao u ABA ligi i srpskoj ligi. Moramo da imamo kontinuitet. To je normalno.

Zvezda je izgubila sve šanse za Top osam, a crnogorski stručnjak je otkrio koliko je teško motivisati ekipu da nastavi da igra na dobrom nivou.

Foto: Starsportphoto©

- Mislim da je normalno da jedan tim ovako igra. Ne igramo za Top osam, ali imamo veliki posao da uradimo i u ABA i u domaćoj ligi, tako da zaista mislim da je sve ovo normalno. Da li sada igramo bolje nego ranije? Pa to valjda vi (novinari) treba da kažete - rekao je kroz smeh, pa nastavio o Jugoplastici i momentu pre 34. godina kada su se popeli na krov Evrope.

Novinari su podsetili Ivanovića šta je uradio na ovaj dan, a onda je prokomentarisao i Džona Holanda, kao i igru tima.

- Stvarno nisam znao da je to bilo pre 34 godine. Veliki datum stvarno sada ću da popijem jednu bocu dobrog vina. Mislim da je Nedović igrao. Džon Holand je jedan od najpozuitivnijih igračla koje sam trenirao u mojoj karijeri. Igrao ne igrao on daje svoj masksimum i svaka mu čast. Možemo da pobedimo svakog, možemo da izgubimo od svakog, nema formule neke.

Foto: Starsportphoto

Ivanović je prokomentarisao i početak meča, kao i zašto ekipa nije ušla u Top 8.

- Ja mislim da je bio odlučujući momenat kada smo poćeli da igramo odbranu agresivnije i malo bliže. Oni su igrali kao na treningu. Kada smo to promenili, sve je bilo drugačije. Ni jedna ekipa nama super formu cele godine. Najbitnije je da ne ideš puno dole. Mi smo malo otišli previše dole i zato nismo ušli u Top 8.

Smatra da će ekipa koju predvodi biti spremna za završnicu sezone.

- Zavisi od protivnika, zavisi od utakmice. Vrlo brzo počinju odlučujuće uztakmice ABA lige. Vrlo brzpo moramo da imao jasnu sliku kako treba da igramo. Nemamo puno vremena za eksperimente. Ekipa svakoga dana i na svakoj utakmici bude malo bolja. Mi kao treneri to pokušavamo.

Na kraju, prokomentarisao je i ovogodišnju Evroligu.

- Ovogodišnja Evroliga je najizjednačenija. Možda nije najkvalitetnija, ali je najizjednačenija. Zaista sam vrlo zadovoljan što sam došao u Zvezdu i što sam upoznao Zvezdinu familiju i navijače. To mi je najviše pogodovalo ovih zadnjih pet meseci - poručio je Ivanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija