• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.04.2023

17:50

NIJE LAKO IGRATI U ČAČKU! Ivanović pred Borac: ZNA SE ŠTA MORAMO DA URADIMO!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NIJE LAKO IGRATI U ČAČKU! Ivanović pred Borac: ZNA SE ŠTA MORAMO DA URADIMO!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da su utakmice protiv Borca u Čačku uvek izazovne, ali i dodao da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda.

- Utakmice u Čačku su uvek izazov... Borac je tim koji po svom kvalitetu zaslužuje bolje mesto na tabeli. Imaju nekoliko vrlo iskusnih igrača, stranca koji je već adaptiran na tim i sredinu u kojoj igra i nekoliko vrlo mladih i talentovanih igrača koji daju svoj doprinos ove sezone. Nema kalkulacija, poštujemo protivnika, zna se šta moramo da uradimo jer želimo da nastavimo seriju pobeda - rekao je Ivanović, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra ekipi Borca, u utakmici 25. kola ABA lige.

Foto: Starsportphoto

- Nikada nije lako igrati u Čačku, bez obzira na poziciju i trenutnu formu ekipe Borca. Imaju izvanrednu publiku, sada i dodatni motiv jer igraju za opstanak u ligi i žele pobedu - rekao je košarkaš Zvezde Dalibor Ilić.

Crveno-beli su trenutno drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa 19 pobeda i tri poraza. Na drugoj strani, Borac je pretposlednji na tabeli sa skorom 6/18 i bori se za opstanak u ABA ligi.

- I mi želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata, podižemo formu, polako se kompletiramo i očekujemo da odigramo dobru i čvrstu utakmicu protiv tima u kome znamo od koga nam preti najveća opasnost - dodao je Ilić.

Utakmica u Čačku na programu je sutra od 19.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija