• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2023

18:27

NISAM ZADOVOLJAN! DA SMO UŠLI U PLEJ-OF MOGLI SMO DA OSVOJIMO EVROLIGU! Ivanović ZAGRMEO pred poslednje kolo!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NISAM ZADOVOLJAN! DA SMO UŠLI U PLEJ-OF MOGLI SMO DA OSVOJIMO EVROLIGU! Ivanović ZAGRMEO pred poslednje kolo!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova dočekuju Fenerbahče u poslednjem kolu Evrolige.

Imala je Crvena zvezda realne šanse da se plasira među osam najboljih ekipa u Evroligi, ali je sopstvenim greškama ostala bez plej-ofa elitnog takmičenja. Ostavilo je to gorak ukus posebno nakon dobrih igara u poslednjih desetak dana, a posebno nezadovoljan zbog toga je trener Duško Ivanović.

- Izuzetno sam zadovoljan angažovanjem i predanošću sa kojom ovi momci rade. Rezultatom nisam, jer nismo ušli u plej-of, što je šteta za ovaj tim, jer da smo ušli, imali bi smo realne šanse da osvojimo. Lako je sada pričati, ali tako mislim. Svaku utakmicu igramo da pobedimo. Videćemo. Svi su igrači zasad dobro, ali igraće samo 12 - rekao je Duško Ivanović. 

Foto: Starsportphoto©

Ponovo će tribine dvorane Pionir biti solidno popunjene, a Ivanović ističe da je to upravo najjača snaga Crvene zvezde. 

- Jasan znak da su naši navijači zaista fantastični, što ponavljam stalno. Daju veliku snagu ovim momcima, mnogo im znači njihova podrška. Fener je veoma kvalitetan tim. Dobili su poslednju utakmicu protiv Efesa možda baš zato što su imali neke igrače sa povredama, jer su silom prilika igrali sa pet niskih i tako napravili razliku. Imaju veliki broj igrača koji mogu da reše utakmice u situacijama jedan na jedan, na niskom postu su izuzetno jaki - vrlo iskusna ekipa - podvukao je trener Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija