• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2023

22:50

EVO HOĆE LI BAHAR I NOVAK UKRSTITI REKETE! Srpski teniser iz PARIZA poželeo DOBRODOŠLICU novom treneru Zvezde

printscreen

Crvena zvezda

EVO HOĆE LI BAHAR I NOVAK UKRSTITI REKETE! Srpski teniser iz PARIZA poželeo DOBRODOŠLICU novom treneru Zvezde

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković nadovezao se na reči Baraka Bahara o eventualnom teniskom okršaju.

Bitan dan za srpski sport bliži se kraju, a glavna tema bili su Novak Đoković i Barak Bahar. Srpski teniser zbog činjenice da je slavio u prvom kolu Rolan Garosa, a izraleski trener zbog toga što je danas i zvanično promovisan kao novi trener Crvene zvezde. 

Na prvi pogled bi se reklo da sličnosti nema, ipak, na konferenciji za medije Barak Bahar pomenuo je Novaka ĐOkovića i u šali rekao da je pristao da dođe u Zvezdu samo u slučaju da mu se organizuje duel protiv najboljeg tenisera svih vremena. Sve to povezano je sa činjenicom da je Izraelac igrao tenis u mlađim danima, te da još uvek obožava "beli sport". 

Da se dobar glas daleko čuje potvrdio je Novak Đoković u Parizu pošto je, nakon što je izašao pred novinare, prokomentarisao navode iz Beograda da mu sledi prijateljski meč sa Barakom Baharom. 

Foto: Starsportphoto

- Niko me nije kontaktirao iz Zvezde. Šalu na stranu, želim mu dobrodošlicu. Veliki uspeh što imamo jednog direktnog predstavnika u Ligi šampiona. Koliko sam shvatio to je posledica odličnih rezultata u srpskom klupskom fudbalu u poslednjih pet godina. Drago mi je da je Zvezda u toj poziciji treći put u poslednjih nekoliko godina. Gospodina nisam imao priliku da upoznam, ali imamo zajedničkog prijatelja koji mi je posao sliku iz Tel Aviva. Već sam tada znao da dolazi i pre nego što je bilo zvanično  - rekao je Novak Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija