• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

16:33

ZVEZDA ZVALA BORJANOVOG NASLEDNIKA, ALI... Oglasio se REPREZENTATIVAC Srbije, evo da li dolazi na MARAKANU

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA ZVALA BORJANOVOG NASLEDNIKA, ALI... Oglasio se REPREZENTATIVAC Srbije, evo da li dolazi na MARAKANU

Podeli vest

Novopečeni reprezentativac Srbije, Vladan Kovačević, nalazi se na radaru Crvene zvezde.

Spremaju se veliki rezovi na Marakani ovog leta, a sve je počelo imenovanjem Baraka Bahara za novog trenera Crvene zvezde. Izraelac je odmah krenuo u "renoviranje" igračkog kadra zbog čega je srpski šampion u potrazi za novim golmanom, nakon što je Bahar saopštio Milanu Borjanu da više nije prvi izbor među stativama. 

Milan Borjan poslednjih šest godina brani na vrhunskom nivou u crveno-belom dresu, ali Barak na njega ne računa već je od uprave tražio novog čuvara mreže. Spisak želja postoji, a prvo ime na istoj je - Vladan Kovačević. Golman poljskog Rakova i novopečeni reprezentativac Srbije. 

Ipak, Kovačević je ugovorom za Rakov vezan do 2026. godine zbog čega bi crveno-beli morali da plate papreno obeštećenje. Šuška se da Poljaci traže oko 10.000.000 evra za svog golmana što je, bez dileme, previše za Zvezdu. Kovačević se sada, u ekluzivnom intervjuu za "ATV", oglasio po prvi put nakon što je pokrenuta priča o njegovom dolasku na Marakanu. 

Foto: Public

- Imao sam priliku da razgovaram sa ljudima iz Crvene zvezde. Posle tog razgovora, ništa više. Da li bi Zvezda bila za mene prava opcija? Ja bih pristao da idem u Zvezdu, jer će igrati Ligu šampiona. Zvezda je Zvezda, njen poziv uvek prija, ali posle prvog razgovora, ništa se više nije desilo - rekao je Kovačević za "ATV".

Budući da je Kovačević, u ovom momentu, nerealna opcija, Barak Bahar okrenuo se ka rodnom Izraelu. Crveno-beli su krenuli po Omri Glacera sa kojim je Bahar sarađivao u Hapoel Ber Ševi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija