• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2023

08:44

VRAĆA SE U ZVEZDU PO TREĆI PUT?! Baraku se dopada, on nema ništa protiv!

Crvena zvezda

VRAĆA SE U ZVEZDU PO TREĆI PUT?! Baraku se dopada, on nema ništa protiv!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Barak Bahar od prvog dana na novom poslu počeo je da zavodi red. Posle Milana Borjana, kojem je novi trener Barak Bahar telefonom saopštio da ga ne vidi kao prvog golmana, na tapetu se našlo još nekoliko prvotimaca Crvene zvezde, a kao jedno od pojačanja spominje se nekadašnji igrač crveno-belih Miloš Degenek.

Posle kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, poziv od novog trenera Baraka Bahara dobilo je još nekoliko fudbalera, saznaje Informer.

I te kako Bahar zazmišlja o pojačanjima, koja će biti neophodna u svim linijama tima, a Zvezda kreće od odbrane, pa je tako otpočeta potraga za novim štoperom i izgleda da će treći put dres voljenog kluba obući Miloš Degenek.

Australijski eprezentativac je uvek rado viđen na "Marakani", a Bahar ima dobro mišljenje o Degeneku i smatra da bi njegovo iskustvo, kao i to što može da odigra na svim mestima u odbrani, mogli da budu vrlo korisni crveno-belima, piše Sportski žurnal.

Foto: Starsportphoto©

 

Iskusni štoper je dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, nastupao je i na Svetskom prvenstvu u Kataru i raspoložen da se vrati u Srbiju.

Ugovor sa američkim Kolambusom ističe mu na kraju godine i to znači da bi za njega trebalo da se plati minimalno obeštećenje. Čeka se odluka hoće li Aleksandar Dragović napustiti Ljutice Bogdana i hoće li se po treći put vratiti ljubimac delija. U prethodna dva mandata u Crvenoj zvezdi Degenek je odigrao 132 utakmice i postigao tri gola i upisao sedam asistencija.

Foto: reuters

 

Podsetimo, pred odlazak iz Beograda imao je Degenek problema sa trenerom Dejanom Stankovićem koji ga nije video kao startera, a nije poznato kakve planove sa njim ima Barak Bahar i da li bi došao da igra u startnih 11, ili bi morao da mu dokaže da zaslužuje da bude na terenu od prvog minuta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija