• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2023

10:31

LEGENDA ZVEZDE ISKRENO O BORJANU! Mora da prihvati odluku trenera i da se bori

Starsportphoto

Crvena zvezda

LEGENDA ZVEZDE ISKRENO O BORJANU! Mora da prihvati odluku trenera i da se bori

Podeli vest

Bivši kapiten crveno-belih Nenad Milijaš (40) kaže da je Barak Bahar odmah pokazao hrabrost.

Odluka novog kormilara Crvene zvezde da Milana Borjana (35) premesti na klupu odjeknula je kao "bomba" u sportskoj javnosti. Izraelac je odmah po stupanju na dužnost obavio razgovor sa dugogodišnjim prvim golmanom i saopštio mu da će narednu sezonu početi kao rezerva, što je izazvalo i različite komentare.

Foto: Starsportphoto

Nenad Milijaš neće više biti pomoćnik u Zvezdi

Milijaš je naglasio da je iskusni čuvar mreže u prethodnih šest godina mnogo dao klubu sa "Marakane", ali da mu sada predstoji novo dokazivanje.

- Milan je izuzetno važan šraf Zvezde, drži svlačionicu, navijači ga vole... Otkako je došao osvajao je titule i možda je i najviše pružio od svih tih momaka sa dugim stažom. Radio je svoj deo posla sjajno, pogotovo na velikim evropskim utakmicama. Međutim, novi trener je doneo odluku, a to je surovi profesionalizam. To je hrabar potez Bahara i pokazuje da on zna šta hoće. Nikome nije prijatno da čuje tako nešto, još kad si kapiten. Borjan je profesionalac i mora to da prihvati. Ima ugovor i na njemu je da radi, dokazuje se i da pokuša da se vrati. Mora da nađe način da se bori i dalje - rekao je Milijaš za "Sputnjik".

Doskorašnji pomoćnik u stručnom štabu crveno-belih osvrnuo se i na priče o statusu Aleksandra Kataija

- Sale je majstor, dao je veliki broj golova, možda rešio i najviše utakmica u prethodnom prvenstvu. Hajde prvo da sačekamo da vidimo šta će biti kada počnu pripreme i nova sezona. Sve su to velike stvari i promene, ali novi je šef i novo takmičenje. Na kraju, jedini sud daju rezultati i navijači. Crvena zvezda je mnogo veća od bilo kog pojedinca koji je ikada bio u klubu - naglasio je Milijaš.

Foto: Starsportphoto

Bahar odmah krenuo s promenama

Nekada sjajni vezista očekuje da crveno-beli izgledaju potpuno drugačije sa Izraelcem na klupi.

- Barakov Makabi je imao brzinu, dobar kontranapad, vodilo se računa o prekidima... Sad je preuzeo mnogo veći klub. U Zvezdi je pritisak znatno jači. Čim je došao ovde, to je uspeh i napredak. Sigurno će mu biti teško, ali verujem da zna šta radi. Svi na "Marakani" će mu pomoći da se što pre uklopi, jer je i cilj zajednički i nadam se da će do njega stići - zaključio je Milijaš.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija