• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.06.2023

11:04

NEMATE VI PARA ZA ERAKOVIĆA: Klub iz Primere zagrizao za štopera, Zvezda ga ceni milione evra

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEMATE VI PARA ZA ERAKOVIĆA: Klub iz Primere zagrizao za štopera, Zvezda ga ceni milione evra

Podeli vest

Mladi fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković na meti je Kadiza, ali pitanje je može li klub iz Primere da ga plati.

Crvena zvezda ovog leta volela bi da proda štopera Strahinju Erakovića. Rukovodstvo je jasno - novac mu je potreban i može da pusti igrača, ali za deset ili više miliona evra. Ponude niže od toga, procenti i sve ostale potencijalne kombinacije, ne zanimaju čelne ljude sa "Marakane".

Foto: Starsportphoto

Prema pisanju španskih medija, uprava Kadiza zagrizla je za Erakovića i vidi ga kao zamenu za desnog beka Karselena, kojem ovih dana ističe ugovor. Ono što je problem, jeste što Kadiz nikad u istoriji kluba nije platio deset miliona evra za nekog igrača. Rekord je 5,5 miliona evra leta 2019. godine, kada je Manu Valjeho plaćen Valensiji.

Eraković je odavno na meti nekoliko ruskih klubova, od kojih je najkonkretniji sa ponudom bio Krasnodar. On je nudio sedam miliona evra i procente. Ipak, dve stvari su presudile da do transfera ne dođe: Crvena zvezda je tražila deset miliona evra, a druga, važnija činjenica je da se igraču ne ide u Rusiju. Zbog sankcija koje su toj zemlji uvedene usled rata sa Ukrajinom, njeni klubovi ne mogu da učestvuju u evropskim takmičenjima. Eraković bi više voleo negde gde će moći da se dokazuje na velikoj sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 10 meseci

au koliko vi precenjujete njega pa ne kupuju Ronalda

Cvetko

pre 10 meseci

Pumpajte za njega ali ne po novinama tj po nama. Ruski klubovi u ovom trenutku i zagrizao Kadiz!! I to traje tri godine a on sa svojom ručnom tehnikom povlačenja i držanja ni u rukometu ne bi se naigrao. Smešno je što sa tim naručenim tekstovima i hvalospevima ne uspevate da ga prodate ni za 3 a kamoli za 10.

Boban

pre 10 meseci

Dajte, koja je to glupost, da ga neko hoće, ne bi pitao za cenu, ovako što se pominje neke lude cifre od toga nema ništa, dečko ne vredi toliko koliko FK C. Zvezda želi da zaradi, dečko vredi od 1.000.000-2.000.000 evra. Sve preko toga je naučna fantastika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija