• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2023

13:56

TREBA ČESTITATI PARTIZANU! Nedović utučen poručio: Tužan sam jer sam svestan...

Starsportphoto

Crvena zvezda

TREBA ČESTITATI PARTIZANU! Nedović utučen poručio: Tužan sam jer sam svestan...

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu 96:85 u petom meču u Beogradskoj areni i postali šampioni Admiral Bet ABA lige. Teško je pao poraz igračima i navijačima crveno-belih, a nakon meča oglasio se Nemanja Nedović.

Nemanja Nedović je na svom Instagram profilu istakao da mu je mnogo žao što se tim rastaje posle poraza od crno-belih u petom meču finala ABA lige.

,,Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu jer su bili bolji u utakmicama u Areni", napisao je Nedović i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

"Tužan sam jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponaša u ovakvim situacijama, bez dobacivanja, bez provokacija. Uvek smo pozdravili protivnika, pre i posle utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružali od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se. Meni trefej stvarno ne treba".

Očekuju se odlasci Luke Vildoze i Fakunda Kampaca, jer se Kampaco vraća u Real, a Vildoza nastavlja karijeru u Panatinaikosu. Pojavila se informacija da bi i Filip Petrušev po svemu sudeći nastavio da igra u NBA ligi pošto je Filadelfija zainteresovana da ga dovede, a očekuje se i odlazak Ognjena Dobrića u Virtus iz Bolonje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija