• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2018

11:47

NADAM SE DA ĆU IGRATI PROTIV CSKA! Boaći stigao u Beograd na oporavak

Crvena zvezda

NADAM SE DA ĆU IGRATI PROTIV CSKA! Boaći stigao u Beograd na oporavak

Podeli vest

Najbolji strelac Crvene zvezde Ričmond Boaći istakao je da veruje da će biti spreman za duel sa moskovskim CSKA u Beogradu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope


Fudbaler iz Gane povredio se u prijateljskom meču protiv makedonskog Sileksa na pripremama u Antaliji, pa je morao da se vrati u Beograd na terapije lista.

- Čeka me dodatno snimanje noge kako bih imao što bolje informacije pred prvu terapiju. Verujem da ću za 10 dana biti na terenu - rekao je Boaći za klupski sajt.

On je zahvalio navijačima i saigračima na podršci koju je dobio posle povrede.

- Saigračima želim da daju sve od sebe u narednim danima i da se što bolje spreme za utakmice koje nas očekuju. Kada se vrate ja ću ih sačekati oporavljen i zajedno ćemo ići u nove mečeve - zaključio je Boaći.

Prvi meč šesnaestine finala Lige Evrope Crvena zvezda - CSKA igra se 13. februara od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija