• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

19.05.2018

12:36

SAGA JE GOTOVA - Luka Adžić odlazi, Zvezdi samo 800.000 evra!

Crvena zvezda

SAGA JE GOTOVA - Luka Adžić odlazi, Zvezdi samo 800.000 evra!

Podeli vest

Dileme više nema - Luka Adžić će definitivno napustiti Crvenu zvezdu i otići u belgijski Anderleht 

Mladi fudbaler će sa Anderlehtom, kako piše Žurnal, potpisati četvorogodišnji ugovor.

Crvenoj zvezdi će na ime obeštećenja pripasti 800.000 evra koliko je Anderleht ponudio. Crveno-beli su prihvatili ponudu jer Adžiću ugovor ističe u decembru ove godine.

Adžić je dete Crvene zvezde, veliki potencijal, međutim, dve strane nisu uspele da se dogovore oko novog ugovora pa će Adžić otići za manje novca nego što je u realnim okolnostima klub mogao da zaradi od njegovog transfera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 5 godina

Pa realno vise i nevredi zato je i prodat ko je prvi ponudio taj ga je i dobio.

ljuba

pre 5 godina

800.000 Eur uopste nije lose, sta da kaze Partizan koji ima ponudu za Sumu dve njive i traktor IMT iz 76 a ali oni hoce i kosacicu pride pa je tu malo zapelo...

PATRIOTA

pre 5 godina

Idi i ne vracaj se kad ne budes nista napravio, pa da u zvezdi ozivljavas karijeru, ovo klub mora da upamti

Rale

pre 5 godina

Šteta, ali šta se može. Zvezda školuje i podiže decu za druge bogatije klubove. Nek mu je sa srećom, ali nek se nikad više ne vraća u Crvenu zvezdu.

Stranac

pre 5 godina

Ajde, sedices na tribinama kao i mnogi drugi i na kraju ces zavrsiti u nekoj tamo 3 - 4 ligi slovenije ili spanije i italije.. Idi kad nemas mozga.. Umesto da produzis na tri pa taman zapnes izboris se za mesto i nabijes sebi cenu igrama pa odes kao igracina.. A ovako igrac u pokusaju koji ce izgubiti sve a dobiti k od ovce i na njemu zvonce..

Zoki zvezdas

pre 5 godina

Decko je "malo poleteo". Milojevic zna sta radi, igrao je dovoljno do sada. Trazi da mu se garantuje mesto u prvom timu, pa nije on Ronaldo. Kada bi svi to trazili sta ce onda zvezdi trener. Ponasa se kao "razmano deriste". Ne zna da ceni zvezdin dres.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija