• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.09.2019

15:07

MILOŠEVIĆ IMA PLAN ZA ZVEZDU: Napašćemo, ali nećemo ići grlom u jagode i biti naivni!

Crvena zvezda

MILOŠEVIĆ IMA PLAN ZA ZVEZDU: Napašćemo, ali nećemo ići grlom u jagode i biti naivni!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević kaže da su očekivanja u "večitom" derbiju uvek najveća (nedelja, 18.00, RTS 1)

Očekivanja su uvek najveća. Probaćemo da ostvarimo dobar rezultat koji nam je neophodan ako želimo da ostanemo u trci za titulu. Biće veoma teško pobediti, ali smo kod kuće praktično sve utakmice igrali dobro. Ako taj kvalitet igre ponovimo, možemo nečemu da se nadamo -  rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Partizan će u nedelju od 18.00 igrati "večiti" derbi protiv Crvene zvezde u devetom kolu Super lige Srbije.

Defanziva crveno-belih

Ne očekujem ofanzivnu Zvezdu,
Savo Milošević

Utakmica će se igrati tri dana posle Partizanovog duela sa AZ Alkmarom u Ligi Evropa u Beogradu i četiri nakon Zvezdinog sa Bajernom u Minhenu u Ligi šampiona. Milošević je kazao da ne može da se očekuje da igrači dve ekipe "izvuku 100 odsto iz sebe" jer je to nemoguće.

- Trudili smo se od priprema da radimo na fizičkoj spremi da izdražvamo u ovakvim serijama što bolje i duže. Videćemo kako ćemo proći. Verujem da je ekipa fizički spremna -  rekao je on.

- Psihološki pritisak je nešto sa čime se ova ekipa nosi od kad sam ja tu, verovatno i pre toga. To je nekako postala konstanta, saživeli smo se sa tim da svaku utakmicu igramo pod moranjem, samim tim velikim psihološkim pritiskom. Derbi će proizvesti dodatni adrenalin, emocije. Ako voljni momenat bude dovoljan, može i fizički da se izdrži -  kazao je Milošević.

MILOJEVIĆ U DILEMI PRED DERBI! Otkrio da li je Rodić spreman i da li je odlučio koja 4 stranca će igrati!

NEMA FAVORITA, PRESTIŽ JE NAJBITNIJI! Milojević pred derbi hvalio Partizan i otkrio ko je lider komšija!

 

 

Foto: Starsportphoto

 

Nije želeo da poredi Crvenu zvezdu sa AZ Alkmarom.

- Bilo bi jako glupo praviti poređenje sa bilo kojom drugom ekipom jer ova utakmica nosi posebnu težinu. Derbi je poseban upravo zbog toga što nosi mnogo stvari pored fudbala, posebnu vrstu pritiska. Probaćemo da igramo najbolje što možemo - rekao je on.

- Mislim da smo pre neki dan rizikovali više nego što je trebalo. Ali, takvi smo, uvek igramo na gol više i mentalitet i karakter ne možemo da promenimo. Videćemo u kojoj ćemo meri preuzeti rizik. Postojaće u našoj igri određena doza rizika, ali nećemo ići grlom u jagode i biti naivni. Tri boda imaju veliki značaj - rekao je Milošević.

POBEDA, POBEDA I SAMO POBEDA! Natho puca od samopouzdanja, preti "večitom rivalu!

PROBLEMI I DILEME PRED DERBI! Milojević bI mogao da ima brigu manje, ali ga čeka težak izbor!

 

Upitan kakvu igru protivnika očekuje, Milošević je odgovorio:

- Ne očekujem ofanzivnu Zvezdu.

Zvezda ima problem sa brojem stranaca, a Milošević to vidi kao prednost Partizana, ali i problem jer ne zna koji će tim izvesti trener crveno-belih Vladan Milojević.

- Pretpostavljam da ni Vlada ne zna u ovom momentu. To su sve čari derbija i ovog posla, primorani smo da pravimo pretpostavke - rekao je Milošević.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija