• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.02.2022

14:44

TERZIĆ BLISTA I NAJAVLJUJE NOVA POJAČANJA! Prodajemo Milanu, a kupujemo u Bajernu!

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

TERZIĆ BLISTA I NAJAVLJUJE NOVA POJAČANJA! Prodajemo Milanu, a kupujemo u Bajernu!

Podeli vest

Ostala je samo papirologija oko dovođenja Edmunda Ada, rekao je direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Crvena zvezda privodi kraju pregovore oko Edmunda Ada i njegovom prelaska na Marakanu. Ostalo je da se definiše još papirologija iz Tiraspolja, kako bi fudbaler Gane i zvanično prešao u tabor srpskog šampiona.

Iako ovaj transfer još nije realizovan, u Ljutice Bogdana imaju razloga za zadovoljstvo. Naročito posle transfera Marka Lazetića u Milan i Njegoša Petrovića u špansku Granadu.

- Crvena zvezda iz dana u dan dokazuje da raste kao klub. Ne samo istorijskim plasmanom u osminu finala UEFA lige ili 35. mestom na evropskoj rang listi već i priznanjima koje smo dobili kroz januarski prelazni rok. Milan ponovo kupuje na Marakani, a mi kupujemo od Bajerna, evropski klupski velikani ponovo uvažavaju Crvenu zvezdu, naši igrači odlaze u italijansku Seriju A i špansku Primeru. Igrači veruju današnjoj Crvenoj zvezdi, to dokazuje činjenica da igrač Valensije, najbolji strelac Norveške ili najbolji mladi igrač Bajerna žele u naš klub - rekao je Zvezdan Terzić.

Foto: Reuters

Edmund Ado

 

Generalni direktor crveno-belih je otkrio da će biti novih ulaganja, dok je potajno najavio transfer veziste iz Gane.

Nastavićemo da investiramo u naš tim, želimo da budemo sve jači i na zelenom terenu i na evropskom tržištu. Velika ulaganja u omladinsku školu su dugoročna i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogromnu korist u budućim vremenima, najbolji dokaz su plejada istinskih mladih asova koji su oduševili na zimskim pripremama sa našim prvim timom. Crvenoj zvezdi predstoji sjajna budućnost - dodao je Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija