• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

18:27

ZVEZDA ISPUSTILA "BISERA"! Sa Marakane pravac među ZMAJEVE!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

ZVEZDA ISPUSTILA "BISERA"! Sa Marakane pravac među ZMAJEVE!

Podeli vest

Talentovani napadač Crvene zvezde Borislav Burmaz karijeru nastavlja u Voždovcu

Voždovac je bio na pragu istorijske sezone i izlaska u evropska takmičenja, ali je paklen raspored u poslednja dva kola plej-of faze Superlige skupo koštao Zmajeve. Ipak, videli su na "Krovu" koliko mogu, a koraci koje je uprava napravila tokom letnje pauze ukazuju na još veće ambicije kluba. 

Ekipu je posle odlaska Aleksandra Linte preuzeo Nebojša Jandrić, a danas je na "Krov" stiglo i prvo veliko pojačanje. Zmajevi su ozvaničili saradnju sa najboljim strelcem Grafičara u prethodnoj sezoni Borislavom Burmazom, prenosi "Mozzart sport"! 

Talentovani napadač skrenuo je pažnju na sebe sjajnim igrama u omladinskom pogodnu Crvene zvezde. Zajedno sa svojim vršnjacima igrao je i Ligu šampiona za mlade, a prethodne sezone stekao je i superligaško iskustvo tokom boravka u kragujevačkom Radničkom. Zimus se vratio na Marakanu i pojačao Grafičar što se ispostavio kao pravi potez. 

Foto: Starsportphoto©

Borislav Burmaz je tokom prolećnog dela sezone "eksplodirao" postiao je 13 golova, od toga devet u utakmicama plej-auta i tako skrenuo pažnju na sebe. Bio je svestan talentovani napadač da će teško naći mesto u prvom timu crveno-belih i odlučio se za rastanak sa Zvezdom. 

Detalji ugovora nisu poznati, a ni činjenica da li su crveno-beli zadržali bilo kakva prava za talentovanog napadača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 2 godine

Kave to ima veze sa Zvezdom? Kupiće Zvezda nekog stranca da "pojača" svoje redove, nekoga ko je na pozajmici u nekom stranom klubu i koji je sve zadivio svojom efikasnošću, dao npr. 2 gola u 45 odigranih utakmica i pride još jednu asistenciju.Otkup 1500 000- 2 000 000 evra, a godišnja plata 700 000- 800 000 evra. Nakon redovnog sedenja na klupi igrač će besplatno napustiti Zvezdu da bi Deki mogao da dovede još 4-5 promašenih Italijana.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija