• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

12:30

AKO DRAGOVIĆ ODE KOD DEKIJA! Zvezda već NAŠLA zamenu! Stiže veliki LJUBIMAC DELIJA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

AKO DRAGOVIĆ ODE KOD DEKIJA! Zvezda već NAŠLA zamenu! Stiže veliki LJUBIMAC DELIJA!

Podeli vest

Sampdorija ne odustaje od štopera Crvene zvezde Aleksandra Dragovića, pa će Italijani učiniti sve da dovedu reprezentativca Austrije

U tom slučaju šampion Srbije je spreman da na Marakanu vrati Miloša Degeneka, koji je do prošle godine igrao za crveno-bele, a krajem januara 2022. prešao u američki Kolumbus.

Reprezentativac Australije još uvek ima ugovor sa članom MLS lige, ali važi do kraja kalendarske godine. Budući da Amerikanci nisu baš voljni da "dreše kesu" u velikim ciframa, nekadašnji prvotimac Jokohame i Al Hilala bi lako mogao i treći put u karijeri da zaduži Zvezdin dres.

Debitovao je pod komandom Vladana Milojevića, zatim kad se vratio iz Saudijske Arabije, ali je izgubio mesto u timo kada je trener bio Dejan Stanković, pa se oprobao u MLS ligi.

Imajući u vidu da dobro poznaje prilike u klubu, kako prenosi "Žurnal", kao i zahteve sadašnjeg šefa stručnog štaba, Miloša Milojevića (bio saradnik Stankoviću) prilagođavanje iskusnog defanzivca ne bi bio problem. Baš kao ni kontinuitet igara, jer je minule sezone odigrao 28 mečeva, od čega 24 kao starter.

Foto: Starsportphoto©

Miloš Degenek dolazi u Zvezdu, ako Dragović ode u Sampdoriju

Ovakav epilog je moguć samo ako uprava Zvezde dozvoli Dragoviću da se oproba u Kalču, čime bi odbrana prvaka Superlige zablistala u novom ruhu. Jer, na Marakanu su već stigli Lazar Nikolić iz Javora, reprezentativac Srbije Uroš Spajić se vratio u Ljutice Bogdana iz Fejenorda, ali će biti u pogonu sredinom marta, dok samo zvanični potpis deli od promocije Aleksa Viga iz River Plate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija