• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2023

21:52

Informer saznaje: Zvezda menja formaciju za Švajcarce (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Informer saznaje: Zvezda menja formaciju za Švajcarce (FOTO)

Podeli vest

Trener Barak Bahar odlučio se za drugačiju taktiku za duel sa Jang bojsom u odnosu na utakmicu protiv Mančester sitija.

Fudbaleri Crvene zvezde ne kriju da će sutra uveče ići na pobedu protiv Švajcaraca u 2. kolu G grupe Lige šampiona (21.00, RTS 1, Arena premijum 1), a zbog toga šef stručnog štaba planira da promeni i formaciju, saznaje Informer!

Prema našim informacijama, Bahar je rešio da napravi određene rokade u odnosu na premijerni meč protiv "građana" u gostima pre dve nedelje. Tada je srpski prvak na teren "Itihada" istrčao u postavci 3-4-2-1, a protiv Jang bojsa ona će se transformisati u 4-2-3-1.

Zanimljivo, startnih 11 se neće menjati, tako da će se isti igrači koji su od prvog minuta krenuli protiv Sitija učiniti to i protiv švajcarskog šampiona.

Foto: Promo/Profimedia

Barak Bahar sa pomoćnicima

Razlog zbog kojeg Izraelac želi da igra sa četvoricom u poslednjoj liniji je činjenica da su žuto-crni izuzetno brzi, fizički snažni i opasni u kontranapadima, zbog čega hoće dodatno da osigura bedem ispred Omrija Glazera, koji je "zakucan" među stativama.

Štoperski tandem činiće kapiten Aleksandar Dragović i mladi Naser Điga, koji je debitovao baš u Mančesteru i dokazao da itekako može da bude vredno pojačanje za Zvezdu.

Desnog beka prinuđeno će igrati "univerzalac" Srđan Mijailović, dok je na levoj strani standardan Milan Rodić. Defanzivni vezisti biće Marko Stamenić i In Bom Hvang, a ispred njih će za ofanzivne kreacije biti zadužen Mirko Ivanić.

Sa krila će dejstvovati brzonogi Osman Bukari, strelac gola protiv aktuelnog prvaka Evrope na Ostrvu, kao i mladi Stefan Mitrović, dok će u samom špicu poverenje ponovo dobiti letnje pojačanje Šerif Ndijae.

 

Foto: Starsportphoto

Barak Bahar sa pomoćnicima

Crveno-beli će uz sebe imati i krcatu"Marakanu", podršku 50.000 navijača, zbog čega i izraelski stručnjak najavljuje ofanzivu od starta, ali i trijumf.

- Protiv Sitija smo bili prinuđeni da se branimo i bili smo solidni u defanzivi, ali sad očekujem potpuno drugačiju sliku na terenu. Ovo je utakmica koji moramo da dobijemo. Plan je da igramo znatno ofanzivnije i nadam se da ćemo to ispuniti. Imaćemo i ogromnu podršku sa tribina,  to moramo da iskoristimo. Da dišemo svi kao jedan, da budemo jaki, snažni i da slavimo. Jang bojs je na našem nivou, podjednakog smo kvaliteta, fizički su izuzetno snažna ekipa... Odlučivaće sitni detalji, izrazitog favorita nema. Treba samo da budemo onakvi kakvi smo inače. Imamo dovoljno iskustva, igrače koji su naviknuti na ovako nešto - poručio je Barak Bahar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti! (VIDEO)
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti! (VIDEO)

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane
Recepti

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane

Napraviti osvežavajući sok od nane kod kuće je veoma jednostavno i idealno za vrele letnje dane. Nana, sa svojim karakterističnim osvežavajućim ukusom, može učiniti svaki napitak posebnim. Ovaj domaći sok ne samo da je zdraviji, jer možete kontrolisati količinu šećera, već je i ekonomičan.

28.06.2024

06:21

Džet set

Srbija