• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2023

07:34

Ugasite ABA ligu, ovo je sprdnja... "Gore" mreže posle napada na Srbe u Hrvatskoj

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ugasite ABA ligu, ovo je sprdnja... "Gore" mreže posle napada na Srbe u Hrvatskoj

Podeli vest

Besni su navijači Crvene zvezda posle napada u Zadru na članove crveno-belog tima i novinare, smatraju da košarkaši ne bi trebalo da igraju meč koji je zakazan za nedelju od 17 časova.


Po dolasku u Zadar u dva odvojena incidenta napadnuti su članovi delegacije beogradskog kluba i novinari. Maskirani huligani, naoružani palicama pretukli su dva srpska novinara, koji su završili sa povredama glave i posekotinama, napadnut je i član Upravnog odbora Zvezde i njegov prijatelj.

Zvezda je posle sramnog premlaćivanja Srba u Zadru zatražila da se meč koji je na programu u nedelju od 17 časova igra bez prisustva publike, jer imaju informacije da se spremaju neredi i na samoj utakmici u dvorani Krešimir Ćosić. Zadar je s druge strane oštro osudio huliganski čin, ali  nije podržao zahtev Zvezde.

"Sve ono što se dešavalo u subotu uveče napadom na novinare i ljude iz delegacije KK Crvena zvezda Meridianbet je nažalost samo logičan nastavak onoga što je inicirano 08.11.2023.godine saopštenjem navijačke grupe „Tornado“ koji je bilo svojevrsan poziv na linč? ABA liga je tom prilikom ostala nema, iako je liga koju igramo nazvana „privatnom srpskom prćijom“ ali i propustila priliku da spreči rast ničim izazvane tenzije, koja se u subotu pretvorila u nasilje i lov na naše ljude po Zadru", poručili su crveno-beli.

Navijači Zvezde na društvenim mrežama su uplašeni da će biti ružnih scena ukoliko danas utakmica bude odigrana

 

 

 

 

 

 

 

 

"Delije" su protiv odigravanja meča u Zadru, ali i igranja u ABA ligi.

"Ne treba igrati meč, ligu ugasiti. Ovo je sprdnja od lige već odavno", porurčio je jedan navijač na Tviteru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ima i navijača koji smatraju da bi košaraši Zvezde trebalo da izađu na parket i pobedi.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija