• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2023

06:16

Fijasko Zvezde, jadno, sramota... Navijačima prekipelo posle kraha u Ligi šampiona

Tanjug/AP

Crvena zvezda

Fijasko Zvezde, jadno, sramota... Navijačima prekipelo posle kraha u Ligi šampiona

Podeli vest

Crvena zvezda je definitivno ostala bez evropskog proleća. Tim Baraka Bahara je izgubio od Jang bojsa na gostovanju 2:0 (2:0) i tako ostao prikovan za poslednje mesto na tabeli svoje grupe.

Ne pamtimo da je Zvezda na jednoj utakmici Lige šampiona imala toliko prilika da postigne pogodak, ali čak ni zicere crveno-beli nisu znali da iskoriste. Dozvolio je šampion Srbije sebi protiv Jang bojsa, pored promašaja, naivno primljene gole, pa je jasno zašto neće videti nokaut fazu Lige Evrope narednog proleća.

Prvo je lopta od Koste Nedeljkovića zatresla mrežu Zvezde, pa je u 25. minutu Osman Bukari imao stopostotnu šansu, bio je jedan na jedan sa golmanom Raćopijem, ali je sjajni švajcarski čuvar mreže uhvatio ovu loptu. Samo četiri minuta kasnije Blum je pogodio za 2:0 i rešio meč. Ali, mogla je Zvezda da se vrati da Šerif nije promašio još nekoliko šansi, pa je Jovan Mijatović bio neprecizan nekoliko puta... Košmar za navijače Zvezde, pa je jasno zašto bljuju vatru posle kraha i nikoga ne štede. 

Šampion Srbije ostao je bez mogućnosti da i na proleće igra u Evropi, jer je Jang bojs trijumfom osigurao treće mesto u grupi i mesto koje vodi u nokaut fazu Lige Evrope, dok će se crveno-beli oprostiti od Evrope u utakmici poslednjeg kola grupne faze protiv osvajača Lige šampiona Mančester sitija na "Marakani" i završiti na poslednjem mestu na tabeli.

 

 

Foto: EPA

 

 

Trener Barak Bahar je prvi na meti navijača.

"Da bi se približio najboljima moraš da igraš sa njima. Dobili smo Nedeljkovića i Mijata, potvrdiili da se pojačanja ne dovode minut do 12 i da trener mora da bude neko ko razume veličinu kluba i posla", jedan je komentar na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Šerif je pošteno nervirao delije.

"Šerif nije fudbaler. Apsolutno ne postoji nijedan element fudbalske igre koji on ume. Taman da da gol,to ne menja ništa. Sramota", komentar je jednog navijača Zvezde na Tviteru. 

Navijači traže odlazak trenera.

"Sramotna izjava Baraka Bahara: “Ne mogu da odem na teren i postignem gol, nisam taj. To moraju da urade igračli." Druže moj da smo mi ozbiljan klub kao što nismo, još večeras bi se raskrstili pa makar koštalo 20 miliona"

 

 

 

 

Bez milosti su navijači.

"Zvezdi ukinuti poslednji dan prelaznog roka zauvek. To kakve smo dunstere i morone dovodili poslednjih par godina je za enciklopediju “Najveće gluposti fudbala".

 

 

 

 

 

 

"Dugo, baš dugo će se pričati o tome kakav je fijasko Zvezda napravila ove sezone. Skupi trener mislima nije u fudbalu, pola sezone igra bez oba beka. Najveće pojačanje presedi na klupi pola utakmica (Kraso). Preskupi špic iz Turske se ne snalazi ni sa loptom, a ni bez nje. Jadno".

 

 

 

"Znajući sredinu u kojoj živimo, kola ce se opet slomiti na igračima i treneru, a dvojica najodgovornijih ce nastaviti da rade svoj posao nesmetano. U domacim medijima trka koga će od domaćih “stručnjaka” da uvale na klupu, da se vrate ceduljicama, gardistima i sličn".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija