• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2023

11:20

Da li Zvezda ima manji ili veći budžet od Partizana? Čović otkrio cifre, Ostoji poručio da je nebitan

Tanjug

Crvena zvezda

Da li Zvezda ima manji ili veći budžet od Partizana? Čović otkrio cifre, Ostoji poručio da je nebitan

Podeli vest

Dan nakon što je Ostoja Mijailović javno rekao da je budžet KK Partizan za ovu sezonu 20 miliona evra, i prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

On je gostovao u emisiji "Jutro" na Prva televiziji i najpre rekao da nije znao da je Mijailović dan ranije sedeo na istom mestu, a onda je otkrio kakva je finansijska situacija u klubu sa Malog Kalemegdana ove sezone.

- Budžet Crvene zvezde za aktuelnu sezonu je 15.777.062 evra. Troškovi za igrače, po finansijskom fer-pleju Evrolige, ne smeju da pređu 65 odsto budžeta. To znači da su naši troškovi za igrače negde oko 10 milona i 200 - rekao je Čović i dodao da se on može menjati tokom sezone u slučaju dolazaka ili odlazaka igrača.

Čović je govorio i o dugu Zvezde, koji prema njegovim navodima iznosi 860.000 evra, nakon što je voditelj konstatovao da je Mijailović dan ranije rekao da crno-beli duguju tri miliona evra.

- Ja neću da ulazim u to šta je on rekao, niti sam došao, niti sam mislio da je to sad emisija da ja pričam šta je on rekao. To me ne interesuje, nebitan je, ne ulazim koliko su platili i na koji način su platili, kod nas je dug 860 hiljada evra. Mi smo od 1.12. do 15.12. uplatili 150.787.902 dinara za porez. Nastavićemo to već u ponedeljak da plaćamo. Mislim da ćemo u narednih mesec-dva, naše obaveze izmiriti - dodao je Čović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija