• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2023

15:00

Bahar poziva na oprez: Zvezda sedam godina nije pobedila u Humskoj

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bahar poziva na oprez: Zvezda sedam godina nije pobedila u Humskoj

Podeli vest

Crvena zvezda sedam godina nije pobedila Partizan na strani i zbog toga moramo vrlo oprezno da pristupimo utakmici, kaže trener fudbalera crveno-belih Barak Bahar.

Reč je u utakmici 9. kola Superlige, koja je trebalo da bude odigrana u septembru, ali je odložena zbopg Dana žalosti. Sada će tim kolom biti zatvoren jesenji deo sezone, a derbi će odlučiti ko će kao prvoplasirani otići na zimsku pauzu. 

- Derbi je meč u kojem nema favorita i moraćemo da se pokažemo na terenu. Naš rival je do pre nedelju dana bio prvi na tabeli, sa 13 mečeva bez poraza. Činjenica da Zvezda nije sedam godina trijumfovala u Humskoj dovoljno govori, tako da moramo da budemo skromni i profesionalno pristupimo ovom meču - kaže Bahar. 

On je istakao da zna koliko je derbi važan svima u Zvezdi i nije bilo potrebe da mu neko postavlja ultimatum.

Foto: EPAIMAGES

 

- Nije mi potreban ultimatum, znam koliko je važan derbi i ljudima u klubu i navijačima i nije bilo potrebno da mi iko postavlja ultimatume - jasan je Izraelac.

U redovima Partizana igra Bibars Natho, Baharov zemljak, ali pred derbi se nisu čuli. Analizirao je crno-bele kao što to radi pred svaku utakmicu. 

- Nisam pričao sa Nathom. On je igrač Partizana. Naravno da smo analizirali tim, kao što pripremamo sve utakmice koje igramo. Prethodnih šest godina igrači Zvezde su bili bolji, ali rezultat to nije rekao, delovalo je kao da su približnog kvaliteta. Moraćemo dobro da se spremimo, ne smemo da pomislimo da smo bolji. Partizan ima jedan od najdužih nizova pobeda u Evropi, normalno je da nekad dođe i do pada. Moramo ozbiljno pristupiti meču - objašnjava Bahar. 

"Marakanu" je juče potresla vest da je napadač Šerif Ndijaje sa svog instagram naloga obrisao sve što ima veze sa Zvezdom. Međutim, Bahar nema zamerki na njegov rad. 

- Ndijaje je timski igrač, dopada mi se njegov stav i trud koji ulaže na svakoj utakmici. Videćemo za koliko će biti spreman. Mi ga ne krivimo za bilošta, tim smo i pobeđujemo kao tim i gubimo kao tim. Pričamo sa Ndijajeom, pokušavamo da mu pomognemo da se izdigne - kaže trener. 

Foto: Starsportphoto

 

Jedini igrač za kojeg je Bahar otkrio da će biti u timu je Aleksandar Katai, a jedini za kojeg se zna da neće je Mirko Ivanić.

- Ne vodim se statistikom. Važno je da najbolji igrači igraju, odnosno oni koji su u najboljoj formi. Tako sastavljam tim. Kad je reč o Kataiju, on će početi utakmicu.  Ne mogu da vam kažem koji tim će sutra igrati. Ostavićemo nešto da bude iznenadjenje. Za sada sam otkrio da će Katai igrati. Ivanić je i dalje povređen, tako da sutra neće biti deo ekipe - ističe Bahar. 

Na kraju se dotakao i mladog Jovana Mijatovića, koji je već dao osam golova u Superligi. 

- Ne zavisi od mene hoće li Jovan Mijatović ostati ili otići. On je igrač koji ima sjajnu budućnost i dok je ovde gledaćemo da iskoristimo njegov talenat i potencijal. Drago mi je što se vidi da Zvezda dobro radi sa mladim igračima. Svakako će Mijatović jednom otići u neki veliki evropski klub - zaključio je Bahar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija