• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2024

10:50

Zvezda ostala bez pojačanja! Levi bek izabrao klub! (FOTO)

USA Today

Crvena zvezda

Zvezda ostala bez pojačanja! Levi bek izabrao klub! (FOTO)

Podeli vest

Crveno-beli ove zime po svemu sudeći neće ni dovoditi zamenu za Milana Rodića.

Nemački fudbaler Kai Vagner (26), koji se dovodio u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu, produžio je ugovor sa američkim klubom Filadelfija do 2026. godine, što znači da od njegovog dolaska u Beograd definitivno neće biti ništa.

Tu vest objavio je klub iz američke MLS lige na svom zvaničnom sajtu. Vagnera je naciljao Zvezdin sportski sektor za poziciju levog beka, gde godinama bez alternative igra Milan Rodić. Međutim, u međuvremenu su se pojavili još neki klubovi koji žele da ga dovedu, poput Rendžersa i Marseja.

Foto: USA Today

 

 

Vagner je, ipak, procenio da mu je najbolje da ostane u Filadelfiji.

"Kai se iz godine u godinu dokazao kao jedan od najboljih levih bekova u ligi. Sastavni je deo uspeha našeg tima. Pokazao je strast prema ovom klubu, radujemo se što će u budućnosti biti deo našeg tima", prenosi zvanični sajt kluba.

Foto: printscreen Philadelphia Union

 

 

Što se tiče Zvezde, deluje da neće ni tražiti novog levog beka, iako je i sam Rodić u nedavnom intervjuu za Informer poručio da klubu želi novog igrača na toj poziciji u 2024.

Kako bilo, tu poziciju će u drugom delu sezone pojačati mladi fudbaler Viktor Radojević, koji će Rodiću biti konkurencija.

I sam Zvezdin direktor Zvezdan Terzić pričao je o tom hroničnom problemu koji klub ima.

- Ne dovodimo levog beka. Pretresali smo spisak naših igrača i nismo našli ništa zanimljivo. Milojević (Vladan, prim.aut.) je rekao da Rodić može da sam iznese teret i odigra naredno proleće. Tu je i mladi Viktor Radojević, koji se nametnuo u Grafičaru i dobiće šansu. Nadamo se da će je iskoristiti, baš kao i Kosta Nedeljković - ističe Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija