• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

23:03

Zvezdin heroj - Jago: Bruno mi je rekao da sam pi**a! Želim da mi navijači skandiraju (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezdin heroj - Jago: Bruno mi je rekao da sam pi**a! Želim da mi navijači skandiraju (VIDEO)

Podeli vest

Jako sam srećan, volim ove momente, dodaje Brazilac.

Došao je Jago Dos Santos na "mala vrata" u Crvenu zvezdu i navijači su od njega očekivali da popunjava prostor kada ne ide Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira. Ipak, kako je vreme odmicalo Brazilac je dobijao sve više prostora, a večeras je svoje ime zacrtao u srcima svih "delija". Omaleni plejmejker pogodio je za pobedu crveno-belih u večitom derbiju, četvrtom ove sezone. 

Nakon meča nije mogao da sakrije oduševljenje pre svega zbog važnosti pobede za naredni period i borbe u Evroligi. 

- Jako sam srećan, prvo, jer je derbi. Volim ove momente. Drugi razlog je što sam igrao protiv Bruna i što sam ga pobedio. Plaća mi večeru ponovo. Оvo je bitno za tim, klub i navijače - rekao je Jago Dos Santos nakon utakmice, a potom dodao. 

- Izgubili smo prošli meč. Sada imamo duplo kolo u Beogradu. Znači nam za energiju i atmosferu. Kada pobediš derbi, menja se samopouzdanje.

Verovao je u sebe Jago Dos Santos u momentima kada je rešavao pitanje pobednika na derbiju. 

- Ne znam... Uzeo sam loptu, trčao, svi su trčali. Volim te momente jer mislim da oni menjaju da li si dobar igrač ili baš dobar igrač. Igrali smo na domaćem terenu i pred našim navijačima. Imao sam samopouzdanja u poskednjem šutu  i našao dobru opciju. Volim kada navijači skandiraju moje ime i kada to rade imam još više samopouzdanja - objašnjava Brazilac. 

Nakon meča Jago Dos Santos porazgovarao je sa svojim dobrim drugom iz suparničkog tabora - Brunom Kaboklom. 

- Ne znam, ali onmi je rekao p**ko - otkriva Jago Dos Santos. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija