• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

16:01

Problemi za Zvezdu! Tompkins ima povredu, potpis ugovora na čekanju!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Problemi za Zvezdu! Tompkins ima povredu, potpis ugovora na čekanju!

Podeli vest

Neizvesna situacija oko američkog krilnog centra.

Činilo se da je Crvena zvezda pronašla pojačanje na poziciji krilnog centra u liku iskusnog Treja Tompkinsa (33), ali prema novim informacijama, neizvesno je da li će do saradnje uopšte doći.

Kako prenosi "Sport klub", nekadašnji igrač Real Madrida ima povredu kolena zbog koje ne može da zaigra pre marta. Iskusni krilni centar nije igrao od aprila prošle godine, a lekarski pregledi koje je obavio na Malom Kalemegdanu pokazali su da još uvek nije spreman da istrči na teren.

Foto: EPA

 

 

Rok za registraciju novih igrača u Evroligi ističe prekosutra u 18 časova, što znači da će Zvezda pod hitno morati da reaguje. Ostaje da se vidi hoće li rizikovati i dati ugovor Tompkinsu, da li će se okrenuti drugim rešenjima ili će u potpunosti odustati od potrage za "četvorkom".

Tompkins bi, ako potpiše za Zvezdu, sasvim izvesno propustio mečeve u Kupu Radivoja Koraća, ali i duele protiv Žalgirisa i Bajerna u Evroligi.

Tompkins je tokom karijere igrao za Los Anđeles Kliperse, Nižnji Novgorod, Real Madrid i Zenit, koji mu je poslednji klub. Sa Madriđanima je bio šampion Evrope u Beogradu 2018. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija