• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.05.2024

08:26

NIje samo Dragović... Još jedan važan šraf odlazi iz Zvezde!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NIje samo Dragović... Još jedan važan šraf odlazi iz Zvezde!

Podeli vest

Nemanja Milunović po isteku ugovora napušta "Marakanu", ukoliko odluči da završi karijeru, ostaje u crveno-belom taboru na drugoj poziciji.

Istog dana kada je Aleksandar Dragović saopštio da će na kraju sezone napustiti Crvenu zvezdu, srpski šampion objavio je još jednu tužnu vest za sve navijače. Jedan od miljenika zvezdaške publike - Nemanja Milunović, po završetku aktuelnog ugovora odlazi sa "Marakane". 

Iskusnom štoperu ugovor sa crveno-belima ističe na kraju sezone, a budući da je zašao u pozne igračke godine - 35, jasno je da prostora za produžetak nema. Milunović se poslednje dve godine potpuno podredio uspehu tima, ove sezone nije bio uticajan na terenu, ali svi koji prate dešavanja u Ljutice Bogdana svesni su uticaja popularnog "Đeda" na dešavanja u svlačionici. 

Milunović će tako poslednjeg dana juna zavšriti svoj drugi mandat u Zvezdi. Iskusni štoper je crveno-beli dres prethodno nosio od 2019. do 2021. godine, usledila je epizoda u Alanji u trajanju od jedne sezone pre nego što se 28. jula 2022. vratio na "Marakanu". 

Foto: FK Crvena zvezda

 

Nemanja Milunović je tokom dva mandata sakupio 125 nastupa u dresu Zvezde, uz 11 postignutih golova. Osvojio je pet šampionskih titula i tri Kupa, a navijači ga pamte po sjajnim igrama u eri Dejana Stankovića. 

"Svaki unuk gleda svog dedu. Mnoge stvari su se menjale u svlačionici Zvezde, ali postojao je uvek univerzalan odgovor na koji ste mogli da se kladite, kada bi neki omladinac prešao u prvi tim i dobio pitanje: "Ko te je najbolje prihvatio?". Nikada se nije desilo da je bilo ko rekao išta osim: "Đed" ili "Milun". I da, mnogo toga je Đed naučio svoje unuke. Sinonim za dobru atmosferu i kamen temeljac jake Zvezdine svlačionice, koji najbolje može da se opiše starim srpskim komplimentom - domaćin. Milun je baš to, domaćin i neko u čijem prisustvu je nemoguće da se loše osećate. 

Đed, ljudski primer i štoper sa najboljom igrom glavom u napadu na celom svetu, potpisujemo! Hvala ti na svemu, što si bio i fudbalski i ljudski primer kakvog Zvezda samo može da poželi! Milunoviću je ponuđena pozicija u klubu ukoliko odluči da završi igračku karijeru", navodi se u saopštenju Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija