• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

04.06.2024

15:43

Zvezda priredila doček za pamćenje kadetima

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Zvezda priredila doček za pamćenje kadetima

Podeli vest

Čelnici Crvene zvezde priredili su fantastičan doček kadetima koji su sa reprezentacijom bili na Evropskom prvenstvu, gde su zaustavljeni u polufinalu.

Iz redova crveno-belih u državnom timu bila su desetorica dečaka. To su: Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović, Vasilije Kostov, Đorđe Ranković, Viktor Stojanović, Igor Bubanja, Vuk Roganović, Aleksa Vasilić, Uroš Đorđević i Aleksa Damjanović. Osim njih, na spisku bi se sigurno našao i Adem Avdić, ali ga je povreda sprečila da ode na kontinenntalno takmičenje. 

Foto: FK Crvena zvezda

 

Malde igrače dočekali su generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Toza Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, legendarni Vladimir Petrović Pižon, direktor omladinske škole Nikola Jelić i poslovni direktor Marko Petrović.

U ime kluba na početku ih je pozdravio Terzić.

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Samo tako nastavite. Ponosni smo na vas i vi ste blago Crvene zvezde. Zaista ozbiljno računamo na vas u budućnosti. Pokazali ste se protiv ozbiljnih protivnika na međunarodnoj sceni i dokazali da imate kvalitet i veliki potencijal. Nekolicina vas je priključena prvom timu, neki su i debitovali, i već znaju koji su zahtevi. Od ostalih takođe mnogo očekujemo i zaista će sve samo od vas da zavisi. Dobićete šansu mnogo brže nego što je očekujete. Nastavite da budete vredni i radni i da slušate Jelića. Veoma brzo ćete preći u prvi tim - poručio im je Terzić. 

Reči hvale za ove fudbalere imao je i Jelić.

Foto: FK Crvena zvezda

 

- Čestitam reprezentaciji, Lazetiću i Damjanoviću, kao i svim igračima koji su učestvovali na turniru. Veliki uspeh za srpski fudbal, kao i za nas u Zvezdi, s obzirom na to da smo imali desetoricu reprezentativaca, uz Đorđevića iz našeg Grafičara. Mogli smo da odemo i korak dalje, ali postoje određeni problemi koje mi unutar mlađih kategorija u Srbiji moramo da rešimo. Ne sme da se dešava da padamo u završnici, te da na takav način gubimo od Češke i posle od Portugala. Trebalo bi svi da izvuku pouke iz ovoga, ali to ne menja činjenicu da je ovo veliki uspeh za srpski fudbal - rekao je Jelić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija