• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

10.06.2024

10:21

Zvezda ne žali pare! Šampion na pragu da potroši 11.000.000 evra

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda ne žali pare! Šampion na pragu da potroši 11.000.000 evra

Podeli vest

Rukovodstvo Crvene zvezde radi punom parom, prelazni rok nije ni počeo, a već su završena četvorica igrača i potrošeno je 4.500.000 evra. U toku su dogovori oko još dvojice fudbalera, sa kojima bi suma koju je Zvezda izdvojila narasla na 11.000.000 evra.

Crveno-beli su najavili burno leto, kad je o transferima reč. I tako i jeste. Kao što je Informer već pisao, u 2024. godini, klub je zaradio na igračima 30.300.000 evra. Tom prilikom gelerani direktor Zvezdan Terzić rekao je da bi se prihodovalo, mora i da se investira. 

Klub sa "Marakane" igraće plej-of za Ligu šampiona, želi da nadogradi tim kako bi nastavio da osvaja titule i bude konkurentan u Evropi, a za tako nešto potrebna su pojačanja. Četvorica igrača su već završena i to: Jong Von Seul za 1.200.000 evra, Nemanja Stojić za 1.000.000 evra, Puma Rodrigez za 2.300.000 evra i Luka Ilić bez obeštećenja.

Foto: informer

 

Informer je već pisao da je maltene gotov i transfer Mihajla Crvetkovića iz Čukaričkog i to bi trebalo da bude rekord kad je reč o obeštećenju iz jednog u drugi klub u Srbiji. Crveno-beli će Brđanima platiti 2.5000.000 evra. Osim njega, Zvezda je na ozbiljnom putu da angažuje i Razvana Marina, rumunskog reprezentativca koji nastupa za Kaljari. Obeštećenje bi trebalo da bude 4.000.000 evra.

Kada se sve ove difre saberu, prostom računicom dolazi se do 11.000.000 evra, koliko će Zvezda dati i pre zvaničnog početka prelaznog roka. Takav način poslovanja odgovara svima u klubu. Trener Vladan Milojević mogao bi već na početku priprema da ima kompletan sastav. Na taj način mogao bi d auigra ekipu po želji i tačno vidi na kojoj poziciji, u kojoj formaciji i gde želi kog igrača kad dođe vreme za takmičarske mečeve. 

Foto: Starsportphoto©

Predsednik Svetozar Mijailović i Zvezdan Terzić

U izjavi za Informer Terzić je nedavno obrazložio da je investiranje u tim obavezno ukoliko klub želi da raste i napreduje.

- Crvena zvezda je toliko porasla kao klub da su joj se sve te stvari poklopile i uradićemo sve da taj trend bude nastavljen. A da bismo u tome uspeli, moramo da nastavimo i dalje da ulažemo, kako u nove igrače, tako i u omladinsku školu. Takođe, neophodno je da igramo dobar fudbal i ostvarujemo dobre rezultate. Samo dobri sportski rezultati stvaraju velike prihode - rekao je Terzić. 

 

 

ZAVRŠENI TRANSFERI
Jong Von Seul 1.200.000 evra
Nemanja Stojić 1.000.000 evra
Puma Rodrigez 2.300.000 evra
Luka Ilić - bez obeštećenja
 

TRANSFERI U PROCESU
Mihajlo Cvetković 2.500.000 evra
Razvan Marin 4.000.000 evra


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)
Live TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)

Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života. Ostavila je brojne uloge u kultnim filmovima i serijama. U specijalnoj emisiji Informer TV glumac Irvan Mensur, sin Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, Ivana Vujić, bivša direktorka Narodnog pozorišta i Molina Udovički Fotez, umetnički direktor drame Narodnog pozorišta.

20.09.2024

21:01

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)
Live TV

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)

Mosadu je cilj da utera strah u kosti stanovništvu. Trenutno se pola Bliskog istoka ustručava da uključi mobilni telefon, pa čak i kućne uređaje. U narednih mesec dana treba da se održi nešto što je nazvano "Poslednji test za čovečanstvo" gde će se utvrditi da li je već sada veštačka inteligencija pamentija od ljudi. Rezultate istraživanja nećemo saznati. Na ove teme u emisiji "Otvoreni studio" govorili su ekonomista Bojan Dimitrijević, Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i istoričar Goran Šarić.

20.09.2024

20:18

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu
Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Ljubitelji kulinarstva u Srbiji sigurno znaju ko je Anamaria Babičković. Za one koji nisu pratili prvu sezonu tv serijala Masteršef, takmičenje kuvara amatera pred kamerama i pod budnim okom profesionalnog žirija, ova mlada Subotičanka osvojila je drugo mesto. Ali ceo rodni grad, a moguće i veći deo Srbije, smatra je pobednicom!

20.09.2024

18:18