• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

01.07.2024

15:41

Jung Vu Seol: Gledao sam večite derbije, jedva čekam da zaigram pred Zvezdinim navijačima!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Jung Vu Seol: Gledao sam večite derbije, jedva čekam da zaigram pred Zvezdinim navijačima!

Podeli vest

Fudbaler iz Južne Koreje, Jung Vu Seol, koji je nedavno pojačao crveno-bele i potpisao trogodišnji ugovor, danas je zvanično predstavljen na "Marakani".

Sportski direktor srpkog prvaka, Mitar Mrkela, govorio je prvo o kvalitetima bivšeg fudbalera Ulsana, koji je ovog prelaznog roka plaćen više od milion evra.

- Seol je levi bek, igra na deficitarnoj poziciji, i dolazi iz Južne Koreje. Ima veliko iskustvo igranja za Ulsan i reprezentaciju. Dugo smo tražili rešenje za poziciju levog beka i sada smo je našli. Želeli smo ga i zimus, ali tada nismo uspeli da se dogovorimo sa klubom. Uskoro će se Seol priključiti treninzima, dok je Puma lakše povredio rame, ali očekujem da će da nastupi u prvoj ili drugoj utakmici u Rusiji - istakao je Mrkela.

Foto: FK Crvena zvezda

Jung Vu Seol

Nakon tradicionalnog slikanja, medijima se obratio i Seol.

- Srećan sam što sam ovde, u velikom klubu. Uzbuđen sam, daću sve od sebe da se što bolje spremim i odgovorim zahtevima. Smatram da sam ozbiljan, posvećen i strastven fudbaler. Mislim da mogu energijom da doprinesem timu i da je to ono što me najviše karakteriše - počeo je Jung Vu.

Upitan je fudbaler i zašto je zadužio dres sa brojem 66, koji je minule sezone nosio njegov zemljak, In Bom Hvang.

- Moj otac je rođen te godine. Još od prve profesionalne utakmice, nosio sam 66. Pitao sam Hvanga da promeni broj i dogovorili smo se. Znam da je igrao dobro noseći 66 i daću sve od sebe da opravdam to. Hvang mi je dobar prijatelj iz reprezentacije. Mnogo smo razgovarali o Zvezdi i uputio me je u kulturu kluba. Mnogo toga već sad znam o Zvezdi - objasnio je Korejac.

Osvrnuo se Seol i na večiti derbi, te istakao kako jedva čeka da zaigra pred "delijama".

- Znao sam i pre nego što sam razgovarao sa Hvangom koliko je Zvezda velika. Gledao sam utakmice u Ligi šampiona, a zapravo i u Južnoj Koreji se dosta priča o srpskom večitom derbiju. Upućen sam zaista u sve, i jedva čekam da zaigram pred Zvezdinim navijačima. Znam koliko su strastveni i uživaću u tome da nastupam na punoj Marakani - podvukao je Seol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đukić Dejanović: Deklaracija je putokaz ka produbljivanju odnosa Srba s obe strane Drine!
Politika

Đukić Dejanović: Deklaracija je putokaz ka produbljivanju odnosa Srba s obe strane Drine!

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović sastala se danas u Banjaluci sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić sa kojom je razgovarala o nastavku saradnje u oblasti obrazovanja i naglasila da je Deklaracija o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda putokaz ka produbljivanju međusobnih odnosa i negovanju zajedništva Srba s obe strane Drine.

03.07.2024

14:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija