• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

01.07.2024

20:48

Zvezda još nije završila prelazni rok! Mrkela otkriva na kojim pozicijama se traže pojačanja

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda još nije završila prelazni rok! Mrkela otkriva na kojim pozicijama se traže pojačanja

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je da šampion Srbije još uvek nije završio prelazni rok i da traži pojačanja u ofanzivnom delu tima, tačnije u špicu napada i na krilu.

Crveno-beli su dosad bili vrlo aktivni na transfer pijaci i angažovali su Luku Ilića, Dalsija, Nemanju Stojića, Ebenezera Anana, Pumu Rodrigeza i Jung Vu Seola, ali prema rečima čelnika srpskog prvaka, to nije sve.

Očekuje se da u narednom periodu Zvezda dovede još jednog napadača koji bi pojačao konkurenciju u špicu, gde je starter Šerif Ndijaje. Što se tiče krilne pozicije, Zvezda tu već ima pomenutog Pumu Rodrigeza, kao i Pitera Olanjinku, a spekuliše se da bi taj novi bočni igrač mogao da bude mladi Nemac Lorens Enali.

Mrkela se, naravno, ne izjašnjava o imenima, ali najavljuje da bi u narednom periodu moglo da stigne još neko pojačanje.

Foto: Starsportphoto

Mitar Mrkela

 

Trenutno tražimo igrača na poziciji krila. Kao i alternativnog špica. Ostali dolasci zavise od odlaska - kaže Mrkela.

To praktično znači da je na čekanju transfer jedne od senzacija na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a reč je o rumunskom fudbaleru Razvanu Marinu. On je tokom šampionata u Nemačkoj postigao dva gola i skrenuo je pažnju klubova na sebe, a moguće je da je on zamena za In Bom Hvanga, ukoliko sjajni vezista iz Južne Koreje odluči da napusti "Marakanu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija