• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

01.07.2024

19:12

Borjan poslao oproštajnu poruku: Mogao sam još da pružim Zvezdi

Starsportphoto

Crvena zvezda

Borjan poslao oproštajnu poruku: Mogao sam još da pružim Zvezdi

Podeli vest

Jedan od najtrofejnijih igrača u novijoj istoriji Crvene zvezde, Milan Borjan (36), nakon sedam godina napustio je crveno-bele. On je po završetku pozajmice u Slovanu iz Bratislave odlučio da prekine saradnju, te se nakon par dana oglasio i poslao oproštajnu poruku na društvenim mrežama.

Borjan je imao još dve godine ugovora sa klubom iz Ljutice Bogdana, a prema rečima iz kluba, brzo je postignut obostrani dogovor.

Golman će oprostiti poslednju godinu ugovora, dok će Zvezda na sebe preuzeti da mu isplati i sledeću sezonu, čime on postaje slobodan u izboru nove sredine.

"Morao sam da pustim malo vremena da prođe kako bi emocije koje su prejake mogle da se stabilizuju i kako bi mogao da napisem po neku reč koja nikada neće biti jaka da opise moju ljubav prema Crvenoj zvezdi. Crvenoj zvezdi sa svim ljudima koji je čine: saigrači, treneri, uprava, ljudi koji se bave održavanjem, kuvarice, higijeničarke i naravno naša najveća snaga, navijači koji svim srcem osećaju i vole ovaj grb do koske! Trudio sam se oduvek da za svakoga imam lepu reč, razumevanja i vremena da podelim i radost i tugu. Radost sam umnožavao deljenjem, a probleme rešavao u tišini", poručio je Borjan na Instagramu.

Kako je poručio, uvek se trudio da igra najbolje što može, kad god je bio na terenu.

"Trudio sam se da budem stub na koji su svi mogli da se oslone i kako sam srce ostavljao na terenu, tako sam naučen da dajem sebe u svakom segmentu života podjednako i Zvezdi i svojoj porodici. Najsrećniji sam jer je moj sin ponosan na mene, vidim to, a da još nije ni svestan veličine uspeha i istorije koju je ispisao njegov otac sa Crvenom zvezdom. Raduje me i to što sam se trudio da obradujem i usrećim svu decu. Mnoga deca su dolazila iz komšiluka, ali i sa Kosova, iz dijaspore, putovali po celu noć da me zagrle i presrećan što sam imao priliku da ulepšam njihovo detinjstvo. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Smatra da je mogao još toga da pruži Zvezdi.

"U mom srcu je uvek bilo i ima dovoljno mesta za sve. Suvišno je govoriti o uspesima i rezultatima koje smo napravili. Šest titula, tri duple krune, šest godina Evrope... Trudio sam se da branim i ono što je delovalo da se odbraniti ne može i Suvišno je govoriti o emocijama sa kojima se borim, koje su me ophrvale... Dovoljno je videti da mi je bilo potrebno nekoliko dana da se ohrabrim i javno progovorim o odlasku iz Zvezde, ali sve što je lepo ima kraj... Znam da sam mogao još mnogo da dam Crvenoj zvezdi, ali vazno je da čovek vidi kada je vreme da ide dalje. Srećan sam jer znam da sam ostavio svoje saigrače u dobrim rukama i u dobrom raspoloženju, navijače sa dobrim timom, i Crvenu zvezdu u nizu ispisivanja novih uspeha", napisao je između ostalog Borjan na svom Instagram profilu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zemlja NATO ovo nikad nije radila, zna li to nešto što je ostalim sakriveno! Skladišti 82.500 tona žita, ovo sluti na glad i rat?!
Nimalo naivno

Zemlja NATO ovo nikad nije radila, zna li to nešto što je ostalim sakriveno! Skladišti 82.500 tona žita, ovo sluti na glad i rat?!

Norveški ministar finansija Trigve Slagsvold Vedum i ministar poljoprivrede i hrane Geir Pollestad potpisali ugovor sa četiri privatne kompanije za skladištenje 30.000 tona žitarica 2024. i 2025. godine. Uključene kompanije će navodno skladištiti žito u postojećim objektima širom zemlje, ali će biti u vlasništvu norveške vlade.

03.07.2024

18:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija