• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

05.08.2024

12:11

Sreća pogledala Zvezdu na žrebu! Sa pobednikom dvomeča Bodo/Glimt -Jagelonija za Ligu šampiona

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Sreća pogledala Zvezdu na žrebu! Sa pobednikom dvomeča Bodo/Glimt -Jagelonija za Ligu šampiona

Podeli vest

Sreća pogledala Zvezdu! Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće snage sa boljim iz dvomeča Bodo/Glimt -Jagelonija u plej-ofu Lige šampiona, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Crveno-belima je najvažnije bilo da izbegnu Galatasaraj i to se i desilo. 

Prvi meč biće odigran 21. ili 22. avgusta u gostima, dok će revanš biti 27. ili 28. avgusta na "Marakani". Može se reći da su izabranici Vladana Milojevića odlično prošli i da će verovatno pred krcatom "Marakanom" voditi ključnu bitku za ulazak u elitu. 

Foto: Starsportphoto

 

 

Ove sezone od posebnog je značaja plasirati se u Ligu šampiona, jer se prvi put igra u nešto drugačijem sistemu i veći je nagradni fond. Kao i do sada, postojaće šeširi, ali će se sva četiri stopiti u jedinstvenu tabelu, u kojoj će ukupno biti 36 klubova. Svaki klub izvući će po dva rivala iz svakog šešira, dakle ukupno osam rivala i sa svakim od njih odigraće po jedan meč. Žrebom će biti određeno koja četiri meča će se igrati kod kuće, a koja na strani. 

Kad je reč o Zvezdinim rivalima u plej-ofu, oni najpre moraju da odigraju meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč će igrati u Poljskoj 7. avgusta, a revanš u Norveškoj 13. avgusta, kada će i definitivno biti poznato sa kim će se srpski šampion boriti za ulazak u elitu. 

 

PLEJ-OF LIGE ŠAMPIONA

Staza šampiona

Dinamo Zagreb - Karabag/Ludogorec

PAOK/Malme - Sparta Prag/FCSB

Ferencvaroš/Midtjiland - Slovan Bratislava/Apoel

Bodo-Glimt/Jagelonija - Crvena zvezda

Jang Bojs - Galatasaraj

Staza nešampiona

Lil/Fenerbahče - Dinamo Kijev/Rendžers

Slavija Prag/Union - Salcburg/Tvente

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija