• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

18.08.2024

16:25

Mimović pred Bode: Spremni smo, imamo veliki motiv da se ponovo nađemo u evropskoj eliti!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Mimović pred Bode: Spremni smo, imamo veliki motiv da se ponovo nađemo u evropskoj eliti!

Podeli vest

Vredno smo se pripremali i spremni putujemo u Norvešku. Imamo veliki motiv da se nađemo ponovo u eliti evropskog fudbala, poručio je fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović (20)!

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak (21.00, RTS, Arena premijum) gostuju norveškom prvaku Bode Glimtu, u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona. Uoči pomenutog susreta svoja očekivanja i ambicije izneo je mladi bek crveno-belih, Ognjen Mimović.

- Još pre samog žreba smo bili svesni da nećemo izvući lakog protivnika, a kada smo videli da će to biti ekipa Bode Glimta znali smo odmah da je pred nama težak dvomeč. Pričali smo i temeljno obratili pažnju na sve faktore koji nas očekuju u Norveškoj, od vremenskih uslova i vrste podloge pa do onih najsitnijih detalja kada je u pitanju sam teren. Vredno smo se pripremali i spremni putujemo u Norvešku. Imamo veliki motiv da se nađemo ponovo u eliti evropskog fudbala - istakao je Mimović.

Foto: Starsportphoto©

Ognjen Mimović

Bivši igrač OFK Beograda smatra da će ekipa Vladana Milojevića imati veliku podršku navijača,  kako u prvom meču na gostujućem terenu, tako i u revanšu na "Marakani".

- Grad Bode se nalazi na krajnjem severu Norveške, ali bez obzira na lokaciju stadiona mislim da ćemo imati podršku navijača. Znamo da bez njih nije isto, a ubeđen sam da će jedan deo tribina biti crveno-beli. Mislim da koliko god će nama biti teško da se prilagodimo u Norveškoj, da će isto tako biti nezgodno igračima Bode Glimta kada slete u Beograd. Drago mi je što će revanš biti na Marakani, a na nama je da ispunimo sve zahteve stručnog štaba - poručio je Mimović na kraju razgovora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zvezdo, pazi se ove dvojice! Bivši igrač crveno-belih i Bodea za Informer otkriva ko ima veće šanse za LŠ (FOTO)
Crvena zvezda

Zvezdo, pazi se ove dvojice! Bivši igrač crveno-belih i Bodea za Informer otkriva ko ima veće šanse za LŠ (FOTO)

Crvena zvezda je favorit i kvalitetniji tim u odnosu na Bode Glimt, mada su Norvežani vrlo opasni. Nikako ih ne bi trebalo potceniti i unapred otpisati, poručuje za Informer Milan Jevtović (31), momak koji je u prošlosti nastupao za oba pomenuta kluba! Šampion Srbije prekosutra (21.00, RTS, Arena premijum) gostuje norveškom prvaku u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a prema rečima sadašnjeg fudbalera mostarskog Veleža, crveno-beli će pred sobom imati jakog, ali ne i nepobedivog rivala.

18.08.2024

15:00

sledeća vest

Vesti

TV

Da li je Srbija bezbedna od terorista? Vehabija Ramović imao umešane prste u napad ispred Ambasade Izrela! (VIDEO)
Live TV

Da li je Srbija bezbedna od terorista? Vehabija Ramović imao umešane prste u napad ispred Ambasade Izrela! (VIDEO)

Sinoć je u Srbiji ubijen vehabija Senad Ramović u sukobu sa specijalnim pripadnicima MUP-a. Ministar Ivica Dačić rekao je da je policija tragala za njim još od napada ispred Izraelske ambasade. Navodno je Ramović pomagao Žujoviću i bio mu na neki način mentor. Od tada policija traga za Ramovićem. Ponovo se priča vraća na temu terorirzma i koliko je Srbija ugrožena. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu strategiju i Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija".

18.08.2024

16:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija