• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

21.08.2024

13:52

Nebojša Čović posetio pripreme crveno-belih: Navijači, podržite ih!

kk crvena zvezda

Crvena zvezda

Nebojša Čović posetio pripreme crveno-belih: Navijači, podržite ih!

Podeli vest

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović posetio je pripreme košarkaša u Staroj Pazovi kako bi se lično upoznao sa nekim igračima i uverio u uslove koji su treneru Janisu Sferopulosu na raspolaganju.

Crveno-beli novu sezonu počinju kao aktuelni prvaci ABA, Superlige Srbije i Kupa Radivoja Koraća, pa je veliki pritisak na izabranicima grčkog stratega.

Zbog toga, klub se opredelio za "Kuću fudbala" kao bazu na početku priprema, a prvi čovek kluba ističe ovaj period kao ključan u radu i napretku.

- Počele su pripreme našeg tima u Staroj Pazovi i zaista imamo izvanredne uslove za rad. Imamo i neophodan mir koji je u ovom trenutku momcima najvažniji kako bi se dobro pripremili za novu sezonu. Pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna i da opet popune tribine jer se dobro zna šta ovim momcima znači vaša podrška i kakve nam je rezultate donosila - rekao je Čović.

Foto: kk crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde u Staroj Pazovi

On je stigao u Staru Pazovu kako bi se lično uverio u uslove koji su na raspolaganju treneru Janisu Sferopulosu i igračima, ali i kako bi po prvi put "stisnuo ruku" i upoznao se sa nekim od letošnjih pojačanja.

- Želeo sam i lično da čujem utiske od trenera i igrača, jer je ovaj period izuzetno važan. On je temelj za sve što sledi. Vremena do prve takmičarske utakmice nema previše. Na ovaj način sam želeo da im prenesem veliku podršku svih nas iz kluba. Na njima je da vredno rade i u da, u što boljoj formi dočekaju start sezone - objasnio je predsednik crveno-belih.

Foto: kk crvena zvezda

Čović u razgovoru sa Sferopulosom i Ajzeom Kenanom

Crvena zvezda nakon priprema odlazi 28. avgusta na prijateljski meč sa Jahorinom, a samo tri dana kasnije u našu prestonicu dolazi Igokea. Utakmica sa timom iz Laktaša biće zatvorenog karaktera, kao i gostovanje Hapoela 5. septembra.

Nakon toga, to jest 10. septembra, crveno-beli odlaze u Atinu, kako bi snage iza zatvorenih vrata odmerili sa Olimpijakosom.

Poslednje provere trener Sferopulos obaviće od 12. do 14. septembra na VTB kupu u Moskvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje
Društvo

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje

Fondacija Humana srca je početkom juna pokrenula konkurs „Mama nisi sama“, namenjen svim samohranim roditeljima. Pravo na učešće su imali svi samohrani roditelji, koji su se prijavljivali popunjavanjem obrasca, kao i prilaganjem relevantne dokumentacije i dokaza o statusu samostalnog vršenja roditeljskog, odnosno starateljskog prava.

21.08.2024

15:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija