• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.09.2024

15:31

Neće biti samo promene broja! Nedović odlučio da izmeni i ovaj detalj na dresu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Neće biti samo promene broja! Nedović odlučio da izmeni i ovaj detalj na dresu!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda zvanično je predstavio svoj tim za narednu sezonu, a tom prilikom su se igrači crveno-belih družili sa medijima.

Osvajač AdmiralBet ABA lige i "duple krune" u Srbiji pojačao je svoj sastav, a na Malom Kalemegdanu se i dalje nadaju da će Filip Petrušev biti na raspolaganju treneru Janisu Sferopulosu.

Jedna od glavnih tema bio je miljenik navijača i Zvezdino dete, Nemanja Nedović, koji u novu sezonu ulazi sa nekoliko promena na dresu.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Nedović

Iskusni bek je promenio broj, pa će umesto dosadašnje "26" nositi "36", u čast svojoj ćerki koja je rođena 3. juna.

Osim toga, Nedović će ove sezone imati prezime umesto imena na dresu, iako za ovu promenu ne postoji neki poseban razlog. Nedović je u prošloj sezoni bio jedan od ključnih igrača Zvezde, a navijači se nadaju da će mu ove promene doneti sreću i pomoći timu da se plasira u željeni TOP 8 Evrolige.

Ostaje da se vidi kako će ove simbolične promene uticati na Nedovićevu igru i ambicije Crvene zvezde u prestižnom evropskom takmičenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija