• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

15.09.2024

15:10

Može li Zvezda do završnice Lige šampiona? Analitičari izbacili novu analizu, evo kako stoji srpski prvak!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Može li Zvezda do završnice Lige šampiona? Analitičari izbacili novu analizu, evo kako stoji srpski prvak!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su učešće u Ligi šampiona nakon trijumfalne eliminacije norveškog Bode Glimta, ali pred aktuelnim šampionom Srbije sada je ogroman izazov.

U novom, izuzetno zahtevnom formatu elitnog evropskog takmičenja, crveno-beli će se suočiti sa fudbalskim gigantima poput Intera, Barselone, Benfike, Milana, Jang Bojsa, PSV-a, Štutgarta i Monaka.

Prema predikcijama stručnjaka, izabranici trenera Vladana Milojevića nemaju velike šanse da se probiju u završnicu takmičenja. Statistike ukazuju da Crvena zvezda ima svega 2% šansi da se plasira među osam najboljih ekipa, dok su prognoze nešto optimističnije kada je u pitanju borba za proleće u Evropi – procenjuje se da beogradski klub ima 25% šansi da završi među 24 ekipe i tako nastavi takmičenje u nekom od evropskih kupova.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 35. mestu po snazi učesnika Lige šampiona, što ih stavlja u tešku poziciju, jer je ispod njih samo Slovan iz Bratislave. S obzirom na kvalitet protivnika i težinu grupe, predstojeći mečevi biće veliki test za srpskog šampiona, koji će morati da pruži najbolje od sebe kako bi nadmašio očekivanja i iznenadio fudbalsku javnost.

Navijači crveno-belih, poznati po neuništivoj podršci, nadaju se da će ekipa uspeti da prkosi prognozama i pruži nezaboravne nastupe protiv najvećih evropskih klubova, dok se cela Srbija nada novom podvigu na evropskoj sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija