• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.09.2024

13:05

Bivši Zvezdin as dolazi na "Marakanu"! Vieira: Navijaću za crveno-bele, mogu i do osmine finala!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Bivši Zvezdin as dolazi na "Marakanu"! Vieira: Navijaću za crveno-bele, mogu i do osmine finala!

Podeli vest

Biću na stadionu u četvrtak i navijati za Crvenu zvezdu. Gledao sam njihove utakmice ove sezone i zaista deluju vrlo kvalitetno. Ukoliko defanzivno budu na visini zadatka, mogu doći do pozitivnog rezultata protiv portugalskog tima, istakao je bivši as crveno-belih Hugo Vieira (36).

Verni navijači kluba iz Ljutice Bogdana rado se sećaju portugalskog napadača, koji je u sezoni 2016/17, ostavio neizbrisiv trag u redovima crveno-belih. On je tokom karijere nosio i dres Benfike, pa je upravo to bio razlog da se iskusni golgeter osvrne na prvu utakmicu Lige šampiona koja se igra u četvrtak (18.45, Arena premijum 1).

Tada izabranici Vladana Milojevića dočekuju lisabosnku Benfiku u okviru prvog kola elitnog evropskog takmičenja, a Hugo veruje da Zvezda može do pozitivnog rezultata, jer su do sada pokazali izuzetan kvalitet.

- Crvena zvezda i Benfika su dva velika kluba u mojoj karijeri i veoma sam ponosan što sam nosio dresove dva pomenuta tima. Očekujem jednu sjajnu utakmicu, s obzirom na to da timovi igraju slično može se očekivati dosta prilika za gol na obe straneGledao sam utakmice Zvezde ove sezone i zaista deluju vrlo kvalitetno. Sviđa mi se što je ekipa veoma borbena i ne prima mnogo golova. Ukoliko defanzivno budu na visini zadatka, fudbaleri Crvene zvezde mogu doći do pozitivnog rezultata protiv portugalskog tima - započeo je Vieira u razgovoru za klupski sajt.

Foto: FK Crvena zvezda

Hugo Vieira

Otkrio je portugalski napadač da će prisustvovati na "Marakani" u četvrtak, te da će sa tribina davati podršku crveno-belima.

- Biću na stadionu u četvrtak i navijati za Crvenu zvezdu. Nema sumnje da će atmosfera biti odlična, poznato je da su na Marakani najbolji navijači na svetu. Upravo zbog toga smatram da će Benfika imati još teži zadatak, jer ne verujem da su se mnogo puta susretali sa ovakvom atmosferom - iskren je Hugo.

Novi format Lige šampiona je pred ekipom Vladana Milojevića, ali Vieira veruje u kvalitet ekipe iz Ljutice Bogdana.

- Zbog novog formata takmičenja biće još teže svim ekipama da se plasiraju u nokaut fazu. Ipak, Zvezda može do osmine finala. Gostovati na Marakani je veoma teško, te će svim timovima koji dolaze u Beograd biti teško da savladaju crveno-bele - zaključio je Vieira.

Foto: FK Crvena zvezda

Detalj sa meča Crvena zvezda Bode Glimt



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...
Društvo

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...

Za opštinu Mali Zvornik danas je poseban dan. Danas se obeležava Dan opštine, 17. septembar, tačno osam decenija od oslobođenja teritorije opštine od nemačke okupacije u Drugom svetskom ratu i 69. godišnjica od osnivanja lokalne samouprave. Zaslužnim pojedincima i organizacijama uručena su i priznanja, a među nagrađenima je i urednik i vlasnik lista Informer Dragan Vučićević.

17.09.2024

13:17

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija