• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.09.2024

10:25

Portugalci se hvataju za glavu! Laž nikad nije pobedio na gostovanju u Ligi šampiona

epaimages

Fudbal

Portugalci se hvataju za glavu! Laž nikad nije pobedio na gostovanju u Ligi šampiona

Podeli vest

Novi trener Benfike Bruno Laž stiže u Beograd sa očajnom statistikom kada se radi o gostovanjima u evropskim takmičenjima s Benfikom.

Laž je odradio prvi trening sa ekipom u drugom mandatu na klupi "orlova" samo sedam dana pred gostovanje Crvenoj zvezdi u prvom kolu Lige šampiona (četvertak, 18.45, Tv Arena premijum). U tome crveno-beli vide šansu, kao i činjenici da je Laž pobedio samo jedan meč na gostovanju od sedam.

U Ligi šampiona nije osetio slast pobede van Lisabona. Pre pet godina kada je u prvom mandatu vodio "orlove"  odigrao je 2:2 sa Lajpcigom, poražen je 3:1 od Liona i istim rezultatom na gostivanju Zenitu.  S druge strane, Benfika je na svomn terenu pobedila Zenit 3:0, Lion 2:1, dok je bez bodova ostala u duelu sa Lajpcigom - 2:1.

Foto: epaimages

Bruno Laž, trener Benfike

 

U Ligi Evrope Benfika ima jednu pobedu na gostujućem terenu sa Lažom na klupi, protiv Galatasaraja (2:1) 2019. godine, poražena je u osmini finala u Zagrebu od Dinama (1:0) i četvrtfinalu od Ajntrahta (2:0), a naredne sezone od Šahtjora (2:1).

Foto: Starsportphoto©

Vladan Milojević

 

Što se tiče Vladana Milojevića, računajući oba manadata na klupi šampiona Srbije, na 18 mečeva u kvalifikacijima u Ligi šampiona Zvezda je na "Marakani" neporažena na devet utakmica, ima pet pobeda, četiri remija, a nijedan poraz pred "delijama". U grupnoj fazi Lige šampiona na 12 utakmica sa Milojevićem na klupi na "Marakani" je odolela tri puta, ima dve pobede i remi, ali i tri poraza.

Što se tiče kvalifikacija za Ligu Evrope, crveno-beli sa Milojem imaju sjajan skor u Beogradu, četiri utakmice i isto toliko pobeda. U grupnoj fazi je Zvezda na "Marakani" slavila jednom, ima dva remija i jedan poraz.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Benfika pokušava da spreči rasulo pred Zvezdu! Laž pred povratkom na klupu Portugalaca!
Fudbal

Benfika pokušava da spreči rasulo pred Zvezdu! Laž pred povratkom na klupu Portugalaca!

Lisabonska Benfika se nalazi u potrazi za novim trenerom nakon što je smenila nemačkog stručnjaka Rodžera Šmita zbog lošeg starta sezone u portugalskom šampionatu. Među kandidatima se ističe nekadašnji strateg kluba Bruno Laž (48), koji bi mogao doneti stabilnost u ekipu koju već 19. septembra očekuje prvi meč u Ligi šampiona protiv srpskog prvaka, Crvene zvezde.

04.09.2024

11:22

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija