• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

28.09.2024

07:47

Zvezdina premijera u Beogradu! Davidovac poziva na oprez: Meč u prvom kolu nije prava slika!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdina premijera u Beogradu! Davidovac poziva na oprez: Meč u prvom kolu nije prava slika!

Podeli vest

Želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice, pobeda je sada u našem fokusu i bila bi lep uvod za važan meč u Parizu na startu Evrolige, jasan je Dejan Davidovac.

Nova sezona za košarkaše Crvene zvezde nije počela na pravi način budući da je četa Janisa Sferopulosa u prvom kolu ABA lige doživela poraz na gostovanju Dubaiju. Šansu da poprave utisak i vrate sa na pobednički kolosek imaju večeras od 18 časova u Beogradskoj areni protiv Mornara iz Bara. 

Crnogorski predstavnik ima ogromnih finansijskih problema zbog čega je nastup u ABA ligi bio pod znakom pitanja. Uspeo je Mornar da okupi ekipu i dočeka start nove sezone, ali se u prvom kolu nije proslavio. Ipak, slabo izdanje Barana neće prevariti crveno-bele budući da Dejan Davidovac u najavi utakmice poziva na oprez. 

Foto: KK Crvena zvezda

 

- Želimo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo svakog rivala pa i ekipu Mornara koja je značajno izmenila svoj sastav i jasno je da će im biti potrebno vreme da se uigraju. Zato njihov ubedljiv poraz u prvom kolu nije prava slika i realan odraz kvaliteta, kao što uostalom i mi želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice. Pobeda u meču sa Mornarom koji je sada u našem fokusu bila bi lep uvod u nedelju u kojoj se pripremamo za vrlo važan meč u Parizu na startu Evrolige. Pozivam i naše navijače da dođu i podrže nas u subotu - rekao je Dejan Davidovac. 

Mornar je u prvom kolu igrao crnogorski derbi protiv Budućnosti, ali su "plavi" na gostovanju u Baru slavili sa 98:51. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija