• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.10.2024

09:11

Zvezdaši se hvataju za glavu, katastrofa! Crna serija Zvezde i dalje traje

profimedia

Crvena zvezda

Zvezdaši se hvataju za glavu, katastrofa! Crna serija Zvezde i dalje traje

Podeli vest

Crvena zvezda je u Milanu poražena od Intera u Milanu sa 4:0 u Ligi šampiona ove sezone, pa crna serija na gostovanjima i dalje traje.

Šampion Srbije posle dva odigrana kola u najjačem takmičenju nema nijedan osvojen bod. U prvom kolu na "Marakani" šampion Srbije je poražen sa 2:1, dok je u Milanu doživeo potop protiv Intera (4:0).

Crveno-beli i dalje čekaju na bod na gostovanjima u elitnom takmičenju. Poraz od "neroazura" bio je deseti u nizu šampiona Srbije. Od 2018. godine crveno-beli četvrti put se takmiče u eliti, a za to vreme su gostovali deset puta i nisu uspeli da izbegnu poraza. 

Prvo su se takmičili grupi sa Paris Sen Žermenoim, Napolijem i Liverpulom i upisali jednu pobedu, protiv Liverpula na "Marakani" (2:0), i remi sa Napolijem (0:0) takođe u Beogradu. Međutim, ubedljivo su poraženi na gostovanju Liverpulu (4:0), PSŽ-u (6:1), u Beogradu je bilo 4:1, i od Napolija u Napulju (3:1).

Foto: tanjug/ap

 

 

 Ni godinu dana kasnije Zvezda nije mogla ni do boda na stranu i grupi sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom. Bavarci su slavili 3:0 u Nemačkoj (6:0 u Beogradu), Zvezda je bila nemoćna i protiv Totenhema u Londonu 5:0 (4:0, Beograd), dok je Olimpijakos u Atinu slavio sa 1:0 (3:1, Beograd). 

Crni niz Zvezda nije supela da okonča ni prošle sezone. Gostovali su Mančester sitiju i poraženi sa 3:1, kao i u Bernu od Jang Bojsa 2:0, dok je Lajpcig na svom terenu slavio 3:1. 

 Nijedan osvojen bod na gostovanjima i gol razlika katastrofalnih 4:34!

Crvena zvezda ove godine do kraja ligaške faze elitnog takmičenja nakon Intera gostuje Milanu, Monaku i Jang Bojsu. Imaće šansu končano da stane u kraj crnoj seriji.
 

CRVENA ZVEZDA, GOSTOVANJA U LŠ

Sezona 2018/2019. godina

PSŽ - Crvena zvezda 6:1
Liverpul - Crvena zvezda 4:0
Napoli - Crvena zvezda 3:1

Sezona 2019/2020. godina

Bajern - Crvena zvezda 3:0
Totenhem - Crvena zvezda 5:0
Olimpijakos - Crvena zvezda 1:0

Sezona 2023/2024.godina

Mančester siti -  Crvena zvezda 3:1
Lajpcig - Crvena zvezda 3:1
Jang bojs - Crvena zvezda 2:0

Sezona 2024/2025.godina

Inter -  Crvena zvezda 4:0

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ukoliko znate Zoranu javite joj! Vlasnik restorana našao telefon, na sve moguće načine pokušava da dođe do Srpkinje
Društvo

Ukoliko znate Zoranu javite joj! Vlasnik restorana našao telefon, na sve moguće načine pokušava da dođe do Srpkinje

U jednom restoranu na Tasosu odvila se drama nakon što je vlasnik pronašao telefon Srpkinje Zorane, ali iako ne zna srpski, on se na sve načine trudio da objasni šta se dogodilo. Neki bi možda rekli da je razlog banalan i da ne treba dizati pompu zbog telefona, ali nikad ne znamo koliko neka stvar može nekome značiti i zato je poštenje i trud ovog čoveka za svaku pohvalu.

02.10.2024

11:33

TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)
Live TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)

Kažu da je uporna manipulacija putem javnih glasila dovela do toga da se vrši ogroman uticaj na mozgove. Ako bismo se vratili u prošlost, setili bismo se Milana Grola koji je napisao da nikada nije želeo da bude ni veliki ni mali Srbin, već pamentan Srbin. Šta znači biti pametan Srbin u 21. veku? Na ovu temu u emisiji "Stav" govrili su istoričar Bojan Dimitrijević i Slavoljub Kačarević.

01.10.2024

13:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija