• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

26.10.2024

10:55

Ranjena i desetkovana Zvezda gostuje Spartaku! Evo gde možete pratiti prenos meča!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Ranjena i desetkovana Zvezda gostuje Spartaku! Evo gde možete pratiti prenos meča!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Spartaka (18.00, Arena premijum 1), u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Predstojeći meč će ujedno biti i prvi za ekipu iz Ljutice Bogdana, nakon bolnog poraza i debakla u Monaku (5:1), u Ligi šampiona. Osim pada samopouzdanja, veliki problem u taboru crveno-belih jesu i nebrojene povrede igračašto će sasvim sigurno uticati na sastav Vladana Milojevića za današnji okršaj na severu Vojvodine.

Piter Olanjinka koji je poslednje vreme postao standardni prvotimac je zbog povrede Ahilove tetive na prethodnom meču gotovo izvesno završio sezonu, te se sad postavlja pitanje ko će ga menjati. Milojeviću ostaje prostor jedino da nešto improvizuje, te da stavi igrača kome pozicija spoljnog igrača sa defanzivnom vokacijom nije primarna. 

Možda je najočiglednije rešenje Jegor Prucev, koji igra kao krilo, ali je veliko pitanje da li će moći da ispuni sve zadatke u odbrani, dok bi sa druge strane Miloš Degenek bio logičnija opcija, ali možda ako bi Zvezda igrala sa četiri u liniji. Postoje neke varijante i da se Elšnik opet spusti na beka i da se igra sa četvoricom pozadi, ili da Olanjinkino mesto zauzme Aleksandar Katai, apsolutni rekorder i najbolji strelac Superlige sa 104 gola.

- Teška je situacija... Još uvek ne znamo ko će igrati, nismo odradili poslednji trening, tek nakon toga ćemo videti ko će biti spreman za Spartak - poručio je juče na konferenciji za medije trener crveno-belih, Vladan Milojević.

Foto: Reuters

FK Crvena zvezda

Iako desetkovan, srpski prvak slovi za ubedljivog favorita na predstojećem duelu. Ako je suditi po tradiciji, crveno-beli bi mogli da upišu i 18 uzastopni trijumf, ukoliko domaćini iz Subotice ne iznenade i ne naprave senzaciju. Ipak, kvote im za to ne ostavljaju mogućnost, jer se prema mišljenju bukmejkera šansa za pobedu domaćina procenjuje na 15, dok su crveno-beli favoriti sa kvotom od - 1,18.

I povrh toga, strateg iz Aranđelovca smatra da je pred njegovom ekipom fizički zahtevna utakmica, koja dolazi samo četiri dana nakon meča u elitnom evropskom takmičenju.

- Spartak igra vrlo kompaktno. Ne odustaju od igre svih 90 minuta, uvek se bore i izuzetno su dinamični. To je ekipa koja u svakom trenutku može da napravi problem. Očekuje nas zahtevna utakmica - objašnjava Vladan Milojević.

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević

Direktan prenos meča biće obezbeđen na programu Arena premijum 1,  a sve informacije i vesti iz minuta u minut možete pratiti i na našem lajv blogu.

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija