• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

28.10.2024

17:26

Zvezda prodala istok i zapad za Barsu! Evo kada ide poslednji kontingent karata u prodaju

Informer

Crvena zvezda

Zvezda prodala istok i zapad za Barsu! Evo kada ide poslednji kontingent karata u prodaju

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su sve ulaznice za meč protiv Barselone, koje su do sada puštene u prodaju rasprodate.

Svi zainteresovani do karata za duel 4. kola Lige šampiona mogu doći isključivo kupovinom paketa ulaznica ili nakon prvenstvenog meča sa Vojvodinom.

Fudbaleri Crvene zvezde će 6. novembra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Barselonu u 4. kolu LŠ.

"Veliko interesovanje vlada za duel 4. kola Lige šampiona. Članovi kluba su iskoristili pogodnost preče kupovine, dok su danas u slobodnu prodaju puštene pojedinačne karte, koje su posle samo nekoliko sati razgrabljene, te naglašavamo da su rasprodate ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu", navodi se na zvaničnom sajtu Zvezde.

"Kako bismo nagradili sve zvezdaše koji 'crveno-bele' bodre u domaćem prvenstvu najavljeni kontingent od više hiljada karata za sever i jug će biti pušten u prodaju nakon meča sa Vojvodinom, koji se igra 2. novembra od 18 časova. Ulaznice će se prodavati po istom principu kao što je to bilo posle duela sa Radničkim iz Niša. Sa kupljenom kartom ili sezonskom ulaznicom posle meča sa Vojvodinom svako će moći da obezbedi dve karte za duel protiv španskog tima, te će svi zvezdaši moći da isprate utakmicu izabranika Vladana Milojevića i kupe kartu za Barselonu. Blagajne će u subotu biti otvorene od 20.15 časova", saopštili su crveno-beli.

Zvezda navodi da su paketi karata i dalje najpovoljnija opcija za sve one koji žele da prate mečeve na stadionu "Rajko Mitić" u LŠ.

"Napominjemo da je ostalo još 2.200 paketa i da oni neće biti konvertovani u pojedinačne ulaznice, a svi zainteresovani ih u bilo kom trenutku mogu obezbediti onlajn putem", dodaju iz Zvezde.

Cene pojedinačnih ulaznica za severnu i južnu tribinu iznose 3.500 dinara. Istok košta 6.000 dinara, a zapad 7.000. Cene paketa za severnu i južnu tribinu iznose 7.000 dinara, istok košta 12.000, a zapad 15.000.

Dobre vesti za Zvezdu su svakako povratak Vanje Drkušića, koji je u dresu Slovenije zaradio povredu zbog koje je bio upitan za ovaj susret, a njegovo prisustvo će dati dodatnu sigurnost pred okršaj sa velikanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set