• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.10.2024

10:33

Omri Glazer presekao! Zbog Zvezde doneo važnu odluku

Starsportphoto

Crvena zvezda

Omri Glazer presekao! Zbog Zvezde doneo važnu odluku

Podeli vest

Golman Crvene zvezde i reprezentacije Izraela Omri Glazer doneo je važnu odluku. Neće braniti za nacionalni tim tokom novembra kako bi se potpuno oporavio nakon povrede.

Omri Glazer je izgubio mesto prvog golmana u redovima Zvezde, Marko Ilić je prvi čuvar mreže. Izraelca je skupo koštala povreda, želi što pre da se vrati u staru formu, pa je obavestio selektora da neće biti na raspolaganju za utakmice protiv Francuske i Belgije u novembru u okviru Lige nacija.

Šampionu Srbije je sigurno dozlogrdilo, jer se golman skoro sa svakog reprezentativnog okupljanja vraćao povređen. Poslednji takav slučaj bio je u oktobru. Propustio je kvalifikacione mečeve sa Bode Glimtom, vratio se u mečevima sa Benfikom i Interom, a bolje da nije, jer je bio daleko od očekivane forme.

Foto: Starsportphoto

Omri Glazer ne igra za Izrael zbog Crvene zvezde

 

Očekuje se da tokom novembarske pauze Glazer zaleči pomenutu povredu. Ne očekuje se da  brani protiv Barselone 6. novembra, pa bi u Ligi šampiona mogao da se vrati na gol crveno-belih tri nedelje kasnije kad Štutgart bude gost u Beogradu.

Foto: Starsportphoto©

Omri Glazer želi što pre da se vrati na gol Crvene zvezde

 

Glazer je na dve utakmice Lige šampiona, prvo protiv Benfike, pa Intera, primio je dva gola iz slobodnog udarca, što je sigurno uticalo na njegovo samopouzdanje. 

- Različiti su bili šutevi. Protiv Benfike sam možda i mogao bolje da reagujem. Danas nisam video, bio je to fenomenalan udarac i da je neko od momaka, mislim Krunić, zakačio loptu. Bilo je teško bilo šta uraditi. Ne možete sve da skinete - rekao je nedavno golman Zvezde, koji je preuzeo odgovornost i posle ubedljivog poraza Izraela od Francuske 4:1 u Ligi nacija.

Omri Glazer je u Zvezdi od leta 2023. godine kada je došao sa Barakom Baharom. Prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača crveno-belih, spekulisalo se da bi mogao da napusti "Marakanu" i karijeru nastavi u Francuskoj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set