• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

28.10.2024

17:50

Milojević saznao lepe vesti!Važan igrač se oporavlja od povrede, biće spreman za Barsu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević saznao lepe vesti!Važan igrač se oporavlja od povrede, biće spreman za Barsu!

Podeli vest

Crvena zvezda dobila je veliko pojačanje pred predstojeće izazove, jer se slovenački reprezentativac Vanja Drkušić oporavio od ozbiljne povrede pubisa i spreman je za povratak na teren.

Drkušić, koji je zbog teške letnje sezone i napornih reprezentativnih obaveza zaradio povredu, prošao je kroz intenzivne tretmane i rehabilitaciju, izbegavši hirurški zahvat.

Ovaj pouzdani defanzivac, koji je bio u sastavu Slovenije tokom kvalifikacionih mečeva, povredio se u susretu sa Kazahstanom, gde je zadobio oštećenje pubisa od čak osam milimetara. Prve prognoze nisu bile ohrabrujuće, ali zahvaljujući posvećenom radu stručnog tima, Drkušić je uspeo da se vrati u punu formu.

Foto: Starsportphoto©

Vanja Drkušić

Nakon nekoliko nedelja pauze, Drkušić je odradio dva treninga u punom intenzitetu, čime je pokazao spremnost za povratak u takmičarski ritam.

Trener Vladan Milojević, koji je često isticao probleme sa povredama unutar ekipe, kao što su odsustvo Ivanića i Mimovića, a sada ima na raspolaganju jednog od ključnih igrača odbrane, što je dragoceno uoči meča sa Barselonom i predstojećih izazova u domaćoj ligi.

Ipak, Milojević će pažljivo dozirati Drkušićevo vreme na terenu kako bi izbegao rizik od nove povrede, dok navijači s nestrpljenjem očekuju njegov povratak u crveno-beli dres.

Inače, uoči meča sa Barselonom iz Crvene zvezde su potvrdili da su karte za istok i zapad za ovaj meč rasprodate, tako da je navijačima ostalo još malo vremena da nabave svoje ulaznice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set