• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

20.06.2024

10:30

ANKETA! Novinari prognoziraju rezultat utakmice Srbija - Slovenija

Peđa Milosavljević

EURO 2024

ANKETA! Novinari prognoziraju rezultat utakmice Srbija - Slovenija

Podeli vest

Srpski novinari, koji izveštavaju sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ubeđeni su u pobedu Srbije protiv Slovenije (15.00, RTS 1, Arena premijum 1) u drugom kolu C grupe.

Meč je od izuzetnog značaja za oba tima u borbi za plasman u osminu finala šampionata Evrope. Srbija je na premijeri poražena od Engleske minimalnim rezultatom, dok su Slovenci remizirali sa Dancima (1:1).

Novinari ne sumnjaju u trijumf pulena selektora Dragana Stojkovića, nije malo onih prognoziraju ubedljivu pobedu "orlova" i da bi strelci mogli da budu naši najbolji igrači - Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić.

Dragan Čiča - Sportklub

- Utakmica Srbije i Slovenije je još jedan test za ovu ekipu. Protiv Engleske smo videli gde smo ili nismo blizu evropskog vrha i krema, a sada meč istine i da vidimo kako se ekipa snalazi kada igra pod pritiskom. Ovo je apsolutno utakmica koja otvara vrata osmine finala. Mislim da će Srbija igrati drugačije, napašće, i ukoliko smo eliminisali greške u defanzivnoj tranziciji mislim da rezultat neće izostati tako da očekujem pobedu Srbije.

Dražen Ostojić - Republika.rs

- Prognoziram 2:0 za Srbiju. Mislim da ćemo biti dominantni od početka kao Englezi protiv nas samo što ćemo biti bolji u završnici od njih. Mislim da ćemo biti 2:0 ili dva razlike, a strelci neka budu Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović.

Stefan Smuđa - B92sport.net

- Očekujem totalni drugačiju utakmici nego protiv Engleske, da će Srbija napasti, ovog puta stvarno, ne kao protiv Engleza, i da će pobedi sa 2:1.

Milutin Vujičić - Mondo.rs

- Očekujem mnogo golova, kao 2000. godine kada smo igrali sa Slovenijom. Ne uliva mi nadu ni njihova ni naša odbrana, ni to što očekujem da će igrati naši najbolji igrači Sergej Milinković Savić,  Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Dušan Vlahović, što bi trebalo da znači da ćemo primiti više golova, ali i dati. Neka bude 3:2 za Srbiju.

Dušan Uštević - Telegraf.rs

- Očekujem tvrdu utakmici, ali smatram da je Srbija kvalitetniji tim i da će Tadić igrati od starta i da će biti dodatno motivisan, da će možda on dati gol i jedan namestiti. Očekujemo 2:0 za nas.

Filip Veselinović - Mozzartsport.com

- Očekujem da Srbija dobije sa jednim golom razlike. Tipujem na 2:1, strelci Mitrović i Tadić, koji asistira Mitroviću, jer znamo ko je najbolji tandem u reprezentaciji. 

Dejan Ignjatović - Kurir.rs

- Očekujem pobedu Srbije 2:1, nije bitno ko će dati gol, bitno je da pobedimo. 

Ivan Cvetković  - Sportske.net

- Što se meča tiče, verujem u pobedu Srbije 3:1, a golove za Srbiju će postići Vlahović, Sergej i Mitrović.

Foto: Informer

 

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija