• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.03.2016

17:53

(VIDEO) DAN FANTASTIČNIH POGODAKA U IVANJICI! Javor dobio prvo polufinale Kupa protiv Borca - 2:1

Fudbal

(VIDEO) DAN FANTASTIČNIH POGODAKA U IVANJICI! Javor dobio prvo polufinale Kupa protiv Borca - 2:1

Podeli vest

Fudbaleri Javora dobili su sa 2:1 prvi polufinalni meč Kupa Srbije protiv Borca, a dva pogotka postignuta na obe strane još dugo će se vrteti tv špicama

Najpre je Brazilac Eliomar je iz slobodnog udarca pogodio rašlje, mesto na koje golman Borca nije mogao da "dobaci" i spreči pogodak.

Javor je u 25. minutu imao još jednu sjajnu priliku za gol, ali je promašio Gafurov.

Javor je duplirao vođstvo na početku drugog poluvremena, strelac je bio Stefan Dražić u 49. minutu.

A, onda je Miroljub Kostić naterao i navijače Javora da mu aplaudiraju! Defanzivac Borac je odapeo strelu sa skoro 40 metara posle prekida i pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa!

Javor je od 60. minuta imao igrača više, pošto je isključen Miloš Krstić. Imali su domaći dve velike prilike da ostvare ubedljiviju pobedu, ali su Čačani uspeli da se odbrane.

U drugom polufinalu sastaju se Partizan i Spartak od 18 časova.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mire

pre 8 godina

Draga gospodo sa RTSa da vas obavestim da se danas igraju polufinalne utakmice republike srbije , da se nebi zbunili nije kup albanije vec SRBIJE. sram vas bilo sljamovi jedni.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija