• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2016

11:12

BIVŠI SUDIJA HAUARD VEB OTKRIO: Evo kako sam oterao Žozea Murinja iz Čelsija

Fudbal

BIVŠI SUDIJA HAUARD VEB OTKRIO: Evo kako sam oterao Žozea Murinja iz Čelsija

Podeli vest

Bivši engleski sudija Hauard Veb, jedan od najboljih sa Ostrva u poslednjih 20 godina, otkrio je medijima kako je bio jedan od glavnih krivaca što je 2007. godine Žoze Murinjo prvi put dobio otkaz u Čelsiju

 

 

Žoze Murinjo je već bio u sukobu sa gazdom Čelsija Romanom Abramovičem i praktično se samo čekalo da se negde oklizne pa da dobije otkaz.

Čelsi je imao skor tri pobede, remi i poraz kada mu je na "Stamford bridž" u goste došao Blekburn. Meč je završen 0:0, a "plavcima" su sudije poništile čist gol Salomona Kalua. Kada je na klupi na snimku video da je gol bio regularan, Murinjo je prišao četvrtom sudiji i polomio tablet.

-  Postoji pravilo da treneri mogu da dođu u sudijsku svlačionicu 30 minuta posle utakmice. Neko je pokucao na vrata, otvorio sam, bio je to Murinjo sa neurednom frizurom, kravatom pomerenom u stranu... Izmakao sam se, očekivao sam da će da počne da besni. Ipak, nije. Seo je i mirno rekao: "Vidi, bio je to gol i sada će me otpustiti". Rekao sam mu da ne bude lud, dva puta je već osvojio titulu. On je rekao: "Da, hoće, vreme je". Pričali smo potom o raznim stvarima. Nekoliko dana kasnije posle utakmice sa Rozenborgom u Ligi šampiona je otpušten - ispričao je Hauard Veb.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija