• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.02.2017

11:00

MURINJO STAO UZ RANIJERIJA: Gore glavu, prijatelju, NIKO NE MOŽE DA IZBRIŠE ISTORIJU!

Fudbal

MURINJO STAO UZ RANIJERIJA: Gore glavu, prijatelju, NIKO NE MOŽE DA IZBRIŠE ISTORIJU!

Podeli vest

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo podržao je danas kolegu Klaudija Ranijerija koji je dobio otkaz u Lesteru

  

"Šampion Engleske i FIFA trener godine. Otpušten. To je novi fudbal. Nastavi da se smeješ, prijatelju. Niko ne može da obriše istoriju koju si napisao" napisao je Morinjo na svom Instagram profilu.

 

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) дана 23. Феб 2017. у 3:18 PST

Fudbalski klub Lester otpustio je sinoć trenera Klaudija Ranijerija, devet meseci nakon što je klub napravio veliko iznenađenje i osvojio titulu u Premijer ligi.  

I Murinjo je doživeo istu sudbinu, pošto je dobio otkaz u Čelsiju sedam meseci pošto je sa tim klubom osvojio Premijer ligu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dell boy

pre 7 godina

Lester je ipak mali klub,gazda ko i vecina njih.Nema tu mesta emocijama,teraju se i vece legende preko noci,ali je sreca sto ostaje negde da se pise i to o onima kojima treba a ne ko je bio gazda.

Partybreaker

pre 7 godina

G.Posebni!Što se tiče g.Ranijerija samo jedno ću reći.Mali klub,mali ljudi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija