• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.09.2017

23:57

(FOTO/VIDEO) KO SE TUČE, TAJ SE VOLI! Palo pomirenje - Nejmar i Kavani će tek da buše mreže!

Fudbal

(FOTO/VIDEO) KO SE TUČE, TAJ SE VOLI! Palo pomirenje - Nejmar i Kavani će tek da buše mreže!

Podeli vest

Loše se piše rivalima Pari Sen Žermena, jer ako su Edinson Kavani i Nejmar posvađani sa 3:0 razbili Bajern, tek će biti nezaustavljivi nakon pomirenja

"Sveci" su golovima Alveša, Kavanija i Nejmara razbili Bavarce, a čini se da nesuglasice između dve najveće zvezde tima rešene.

Nejmar, Mbape i Kavani na terenu deluju kao da ceo život zajedno igraju, a protiv Bajerna sve oči su bile uprte u Nejmara kada je drugi pogodak na utakmici postigao Kavani. Svi su se pitali da li će  Brazilac čestitati saigraču s kojim je minulih dana posvađao. Nejmar je ipak nakon gola dotrčao do Kavanija, zagrlio ga i čestio  mu na golu.

Ovo bi trebao da je znak da među njim više nema zle krvi, da je svađa oko penala sa utakmice s Lionom zaboravljena. Teško njihovim rivalima sada.

Reuters

 

Reuters

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija