• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

22.03.2018

11:27

KAŽITE KOME SMETA BANE! Stepanović bez dlake na jeziku: Kapiten je Kolarov, a on je organizovao privatne letove...

Fudbal

KAŽITE KOME SMETA BANE! Stepanović bez dlake na jeziku: Kapiten je Kolarov, a on je organizovao privatne letove...

Podeli vest

Dragoslav Stepanović, iskusni stručnjak, ne smatra da je smena kapitena "orlova" dobar potez, a kaže da je Mladen Krstajić oduzeo kapitensku traku Branislavu Ivanoviću na isti način na koji je njega FSS postavio na mesto selektora - bez objašnjenja

 - Ne mogu da verujem da jedan kapiten, koji je bio uspešan u kvalifikacijama, doživi tako nešto. Taj Bane Ivanović na  je odveo na Mundijal. Uzeti mu traku bez objašnjenja ...Ne znam šta da kažem. Niko nije dao objašnjenje - kazao je za Kurir Stepanović.

Kapiten Srbije sada je Aleksandra Kolarov a zamenik Nemanja Matić.

-Traku su dali Kolarovu.  Zar nije taj isti Kolarov organizovao privatne letove za svoje drugare posle onih neuspeha u prošlim kvalifikacijama. Opet, možda je Krstajić u boljim odnosima sa Kolarovim. Bio je u reprezentaciji dve godine to je njegova procena. 

Starsportphoto

Potom je iskusni stručnjak dodao:

- Kako je predsednik Kokeza doveo Krstajića na mesto selektora, tako je i ovaj promovisao Kolarova. Na isti način. Nije objasnio zašto je to uradio, možda i tu treba tražiti razlog. Rezultat reprezentacije u Rusiji pokazaće da li je Krstajić napravio prave poteze ili ne. 

Osvrnuo se na činjenicu da je dan pre oduzimanja trake Ivanović viđena na utakmici Zvezde i Mačve u šapcu.

- Zvezda nije u prijateljskim odnosima sa Savezom. Ne verujem u takve priče, ali sve je moguće - kazao je Stepanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Flavie Felix IV

pre 6 godina

Pa to je to bas pravo u centar..Muslin je napravio tim posle 100 godina i taj tim je imao rezultate i izborili su SP.Zato covek nije menjao nista i nije ubacivao nikog.Da ne kvari atmosferu u timu koji dobija i iz postovanja prema tim momcima koji su ginuli na terenu.I onda gle cuda jedan poraz i odma ludilo frka i na kraju smena selektora.Jedan poraz? A pre toga vezare nisu znali 5 bodova da sastave..I eto sta sad? Sad vidimo sta ovi rade Kokeza i ekipa vezara jos i traku uzeli Banetu ma ovi nisu normalni nacisto..Ajde ovaj Kokeza je pekar ali cudi me ovaj Krstajic bio je fudbaler on bi trebalo da zna ove stvari i sta znaci atmosfera i timska sloga=rezultat..Vidim da ce se ovi tamo sto bi reko nas narod usrati sve u rusiji nacisto.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija