• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2018

11:36

(FOTO) SMEJU SE I U BRAZILU ZBOG SRĐANA OBRADOVIĆA! Srpski fudbal na stubu srama!

Fudbal

(FOTO) SMEJU SE I U BRAZILU ZBOG SRĐANA OBRADOVIĆA! Srpski fudbal na stubu srama!

Podeli vest

Srpski fudbal je na stubu srama zbog sudije Srđana Obradovića i onih koji tolerišu njegovo divljanje terenima u poslednje dve sezone. Njegova "majstorija" sa utakmice Spartak - Radnički obilazi celu planetu

Fantomskom penalu koji je Obradović dosudio u korist Spartaka za pobedu od 2:0 smeju se čak i u Brazilu! Čuveni "Globo" je objavio snimak jedanaesterca koji je dosuđen u Srbiji, zemlji sa kojom se njihova reprezentacija sastaje na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

A, cirkusu iz Subotice u režiji Srđana Obradovića smeju se i Slovenci, Hrvati, Bosanci...

printscreen
printscreen

printscreen

printscreen

(VIDEO) SKANDALČINA JE BLAGA REČ! Najsmešniji penal IKADA, a sudio ga je ONAJ ARBITAR OBRADOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KoskaNego

pre 5 godina

A kada je pomogao partizanu ? Tada je sve bilo "normalno" ??? Drugo, sve je ovo farsa ljudi. FSS je namerno poslao svog Obradovica da namerno ovako sudi, jer je fk spartak hteo video snimak da posalje u UEFA, pa su namerno sudili u korist Spartaka pa neka posalju sada !??? :) Inace je sve unapred dogovoreno. Posto svi znamo da cce sudjenje u KUP-u da buide isto na starni nk partizana kao decenijama unazad....znaju da ce i Spartak i Radniciki u Evropu !!! Sve se unapred zna....

Krcune krepali

pre 5 godina

Jel misliš ono kad je priznao gol iz auta?! Tada je pokazao koga voli a Partizan nije taj!

Mita

pre 5 godina

Debilčino,sudio je protiv partizana,kada je priznao gol iako je lopta izasla metar iza gola.

Zagor

pre 5 godina

Moroncina prodana!Oduzeti mu licency,pa nek ide da kopa kukuruz

Zoran

pre 5 godina

Strasno jos gore sto nasa gospodaiz vrha fudbalske organizacije cuti, umesto da ovaj mec ponisti??? Zasto pa i iz aviona se vidi da je ovaj nazovi sudija primio mito od gospode iz Subotice, i iskreno ovo prvenstvo je do prvog poluvremena bilo validno, drugo farsa mito i sta vec. Sve se videlo bas providno.

Sale

pre 5 godina

Ovo je fazon koje koriste pevaljke i starlete! Kada "skliznu" u karijeri one se skinu gole, izmisle skandal, snime toboz pornic, neko im ukrade mobilni sa fotkama i sl. Ovaj, kada ga zaborave, duva kao da je u Guci. A mozda i radi dobar posao. Takav mu IQ, pa moze da se pogleda u ogledalo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija